profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Plangi: Sezonu noslēdzu pozitīvi, taču mērķi neizpildīju

Go4speed 15.10.2014 - 00:00 Plangi: Sezonu noslēdzu pozitīvi, taču mērķi neizpildīju
Sīms Plangi. Foto: ASRT Media

Igaunijas salā Sāremā aizvadīts noslēdzošais Igaunijas rallija čempionāta posms, kurā uz starta izgāja gandrīz 150 ekipāžas. Uzvaru sīvā cīņā izcīnīja Timu Korge, taču otro vietu pēdējā ātrumposmā izcīnīja ASRT rallija komandas pilots Sīms Plangi, kurš tādējādi kļuva nepārspēts N4 klasē.

Kā portālā asrt.eu atklāja Plangi, tad viņam prieks, ka izdevies būt tikpat ātram, kā Lukjaņukam, kurš pēdējā posmā kļūdījās un zaudēja otro vietu absolūtajā ieskaitē un pirmo N4 klasē.

"Prieks, ka visa rallija laikā izdevās būt tikpat ātram, kā Lukjaņukam, bet dažos posmos man pat izdevās apsteigt Alekseju. Diezgan daudz laika zaudējām pirmās dienas tumsas ātrumposmos, jo nejutos komfortabli. Ja es tumsas posmos braucu uz kādiem 95%, tad Lukjaņuks, iespējams, tos posmus veicas uz 105%," stāsta Sīms Plangi.


Sīms Plangi. Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

Lai arī pēdējos rallijos Plangi demonstrēja lielisku ātrumu, ar aizvadīto sezonu sportists nav īsti apmierināts. "Šī sezona man nebija tik veiksmīga, jo bija gan tehniskas problēmas, gan arī pats pieļāvu kļūdas. Šo iemeslu dēļ neizdevās sasniegt nosprausto mērķi - kļūt par Igaunijas čempionu N4 klasē. Taču visi ASRT komandā strādāja labi, kas arī atspoguļojās pēdējos divos rallijos, kas mums bija īpaši veiksmīgi. Līdz ar to var teikt, ka sezonu noslēdzām pozitīvi. Nākamajā gadā ir pozīcijas, kurās varu uzlabot savu sniegumu," nobeidz Plangi.

Apmierināts ar lielisko Plangi rezultātu bija arī ASRT komandas vadītājs Mārcis Ķenavs. "Liels prieks atkal redzēt ASRT rallija komandas braucēju uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena. Apsveicu gan Sīmu, gan Alekseju ar lielisku cīņu visa rallija garumā. Šis rallijs ir viens no sarežģītākajiem visā sezonā, jo ceļa segums ir neprognozējams, kā arī laika apstākļi mainās ik pēc piecām minūtēm," tā Mārcis Ķenavs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png