profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ķenavs un ASRT pēc nopietniem treniņiem gatavi pirmajam asfalta rallijam

Mārtiņš Jankovskis 20.09.2014 - 10:16 Ķenavs un ASRT pēc nopietniem treniņiem gatavi pirmajam asfalta rallijam
Mārcis Ķenavs un Ričards Vīksna. Foto: ASRT Media

Sestdien ASRT rallija komandas pilots Mārcis Ķenavs ar savu Mitsubishi Evo X startēs Valensijas reģionālajās rallija sacensībās. Šajā posmā uz starta izies vairāk nekā 70 ekipāžas, kurām būs jāveic septiņi ātrumposmi, kas kopā sastādīs 89 kilometrus. Kā ziņo organizatori, tad Mārcim ar Ričardu piešķirts otrais starta numurs.


Mārcis Ķenavs un Ričards Vīksna. Foto: ASRT Media

Pirms rallija gan Mārcis, gan ASRT komanda Spānijā veica dažādus treniņus un testa braucienus, kuros daudz tika strādāts pie mašīnas regulējumiem un trajektorijām. ''Šajās dienās pirms rallija mēs cītīgi trenējāmies pierakstīt trasi, kā arī aklimatizējāmies šīm augstuma maiņām. Uzreiz jāsaka, ka stūrmaņiem, vismaz Ričardam, šis noteikti nebūs viegls rallijs, jo asie līkumi griež gan vēderu, gan galvu, tāpēc ir jāpierod pie šo ceļu specifikas. Viņam tas būs liels pārbaudījums,’’ stāsta Mārcis Ķenavs.


Mārcis Ķenavs un Ričards Vīksna. Foto: ASRT Media

''Ceturtdien aizvadījām testus, kuros strādājām ar regulējumiem. Kopā nobraucām ap 70 kilometriem. Tāpat dažos braucienos izbraucu ar treneri, ar kuru piestrādājām gan pie precīzākām trajektorijām, gan arī pie stenogrammas un citām niansēm. Kā pēc testiem atzina treneris, tad mūsu N grupas mašīna ir ļoti labi sagatavota šīm sacensībām. Kopumā esam gatavi braukt un gūt jaunu pieredzi. Būs interesanti,'' nobeidz ASRT pilots.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png