profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportists: Visa mana dzīve ir kā aktīvas brīvdienas

Go4speed 16.08.2014 - 17:23 Sportists: Visa mana dzīve ir kā aktīvas brīvdienas
Kajetans Kajetanovičs. Foto: SnopkowskiArt

Augusts ir mēnesis, kad vairākās autosporta disciplīnās ir neliela pauze. Šāda neliela pauze ir arī Eiropas rallija čempionātā (ERČ), kuras laikā katrs atpūšas kā nu māk.


Kajetans Kajetanovičs. Foto: ewrc.cz

''Ja mēs vārdu brīvdienas tulkojam burtiski, kad var ilgstoši atpūsties, tad tas neattiecas uz mani. Vasaras laiks man ir ļoti aizņemts. Man ir daudz tikšanās ar sponsoriem, kā arī piedalos dažādos ar drošas braukšanas saistītos pasākumos. Tāpat ir jātiekas ar žurnālistiem. Varbūt šajās brīvdienās tiekos ar veciem draugiem, taču man nekur nav jābrauc, lai atpūstos, jo dzīvoju skaistā Polijas daļā. Braukšana rallijā man dod milzīgu prieku. Līdz ar to jūs varat teikt, ka visa mana dzīve ir kā aktīvas brīvdienas, kuras man asociējas ar prieku,'' tā poļu braucējs Kajetans Kajetanovičs.


Kreigs Brīns. Foto: SnopkowskiArt

Arī Kreigs Brīns atzīst, ka viņam nav laika kaut kur braukt un atpūsties. ''Kopš 2011.gada man nav bijušas normālas brīvdienas. Visu laiku kaut kas ir jādara, un es nevaru apstāties. Mana dzīve ir apkārt rallijam – vai nu braucu pats vai skatos to netālu no savām mājām. Labāk esmu rallijā, nevis brīvdienās,'' tā Kreigs Brīns.


Zeps Vīgands. Foto: ewrc.cz

Tikmēr Zeps Vīgans šīs brīvdienas izmanto, lai pelnītu naudu. ''Man ir daudz darāmu lietu savā biznesā, tāpēc starp rallijiem pelnu naudu. Esmu priecīgs, kad man ir brīvas brīvdienas, taču es nedomāju par tām. Gribu būt aizņemts ar braukšanu rallijā, tāpēc šī iemesla dēļ man nevajag brīvdienas.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png