profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ģimenes locekļi: Tēvocis gāja bojā skatoties sportu, kuru mīlēja

Go4speed 03.06.2014 - 05:41 Ģimenes locekļi: Tēvocis gāja bojā skatoties sportu, kuru mīlēja
Foto: news.stv.tv

Policija turpina noskaidrot apstākļus, kuru rezultātā sestdien slavenā skotu motorsporta leģendas Džimija Klarka vārdā nosauktajā Jim Clark rallijā pēc vienas smagas avārijas bojā gāja trīs cilvēki. Policija atklājusi, ka bojā gājuši divi vīrieši (64 un 71 gadus veci) un viena sieviete (63 gadi). Ne pilots, ne stūrmanis traumas šajā negadījumā neguva.

''Lens bija īpašs tēvocis, kurš ģimenē tika ļoti mīlēts. Viņa bojāeja ir traģiska, taču viņš gāja bojā skatoties sportu, kuru mīlēja. Mūsu domas ir ar pilotu un viņa ģimeni šajā grūtajā periodā,'' saka viena bojāgājušā ģimenes locekļi. Tikmēr otra bojāgājušā vīrieša tuvinieki pateicās glābējiem, sacīkšu pārstāvjiem un skatītājiem par atbalstu šajā smagajā periodā.
''Žēl, ka Elizabete piedzīvoja tik traģisku nāvi. Viņa bija labs draugs un labs kaimiņš,'' par 63 gadus veco bojāgājušo sievieti saka kaimiņiene.


Šie abi kungi ļoti mīlēja ralliju. Foto: Twitter

Šobrīd vairāki aculiecinieki atdzīst, ka šogad drošības pasākumi šajā bīstamajā vietā neesot bijuši tik stingri, kā iepriekšējās reizēs. ''Šogad drošības lente bija novilkta tuvāk dzīvžogam. Cilvēkiem tur nevajadzēja atrasties. Parasti tur atradās tiesneši, kuri svilpa un neļāva skatītājiem tur iet. Šobrīd par agru kādu apsūdzēt, bet man rodas jautājums – kur tika novilkta lenta un kāpēc tur atradās cilvēki,'' saka kāds skatītājs, kurš šo vietu apmeklē jau vairākus gadus.

Tikmēr kāds fotogrāfs atzina, ka viņš tajā vietā ralliju nebildētu pat par 1000 sterliņu mārciņām.


Foto: Twitter

Kolins, kurš avāriju redzēja pa gabalu, saka: ''Es to varu tikai pielīdzināt tam, kā redzēt boulinga bumbu lidojot ar apmēram 160 km/h lielu ātrumu. Tas bija šausmīgi.'' Tikmēr sacīkšu tiesnese Anna Reja piebilda, ka šobrīd nevajag vainot ne tiesnešus, ne organizatorus, jo paši cilvēki pienāca pārāk tuvu trasei, lai labāk varētu redzēt. Tieši to arī uzsvēra vairāki skatītāji, kuri piebilda, ka pēc pēdējās drošības mašīnas cilvēki esot piegājuši tuvāk trasei.


Foto: Twitter

Daudzi cilvēki šajās dienās dodas uz notikumu vietu, lai nolikt ziedus. ''Tas ir neaprakstāms šoks,'' skumji saka kāds rallija braucējs.

Jācer, ka šī traģiskā nelaime būs kā laba mācība tiem skatītājiem, kuri dažreiz, lai tiktu pie kāda labāka kadra vai lai redzētu ralliju tuvāk, gatavi pārkāpt organizatoru drošības prasības.
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png