profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilhs testē jauno auto un pasniedz mammai īpašu māmiņas dienas dāvanu

Mārtiņš Jankovskis 15.05.2014 - 15:30 Šlēgelmilhs testē jauno auto un pasniedz mammai īpašu māmiņas dienas dāvanu
Haralds Šlēgelmilhs testos. Foto: No sportista personīgā arhīva

Arī šogad Talsu rallijā startēs Haralds Šlēgelmilhs un Artūrs Pumpurs. Diemžēl pagājušajā gadā ekipāžai debijas rallijā neizdevās sasniegt finišu, jo pēdējā posmā sanāca piedzīvot avāriju. Jau esam ziņojuši, ka šogad Talsu rallijā Šlēgelmilhs un Pumpurs kopā ar RH3 Fonds centīsies aktualizēt visas sabiedrības uzmanību bērnu onkoloģiskām saslimšanām. Autosportisti Rally Talsi startēs ar automašīnu, kuru rotās RH3 Fonds krāsas un uz tās sāniem būs redzams RH3 Fonds ziedojuma tālrunis +371 90006387. Katrs zvans uz šo numuru ziedos EUR 1,42 un visi saņemtie ziedojumi pilnā apmērā tiks izlietoti rehabilitācijas procedūru apmaksai Nacionālajā rehabilitācijas centrā Vaivari.


Publicitātes foto

Lai labāk sagatavotos šim rallijam, ekipāža ar Dynamic Sport komandu nesen aizvadīja testus, kuros Šlēgelmilhs iemēģināja jauno Mitsubishi Evo X. Lai arī šis Haraldam un Artūram būs tikai otrais rallijs, Šlēgelmilhs portālam Go4speed atzina, ka testos gājis ļoti labi un ka ekipāža ātri aprada ar jauno auto un tā ātrumu.


Šlēgelmilhs testos. Foto: Rolands Jaunzems

''Testos gāja forši. Sanāca ātri aprast ar šo jauno automašīnu, ar kuru ir ļoti patīkami braukt. Pašam likās, ka mūsu uzrādītais temps bija ļoti labs, jo rezultāts, kuru uzrādījām testu beigās, kad trasi jau gandrīz zinājām no galvas, no pirmā brauciena laika bija labāks tikai par pusotru sekundi. Tas nozīmē to, ka kopā ar stūrmani viens otram uzticamies un varam braukt ātri," pēc testiem stāsta Haralds Šlēgelmilhs, kurš piebilda, ka kopā tika nobraukti apmēram 50 – 60 kilometri.


Foto: Rolands Jaunzems

''Līdz šiem testiem kopā ar Artūru aizvadījām pāris stenogrammas treniņus, tāpēc pirms braukšanas Andis Neikšāns pārbaudīja mūsu testa posma stenogrammas pierakstus. Jāsaka, ka viņš ar tiem bija ļoti apmierināts, par ko ir liels prieks, ka esam labi un pareizi strādājuši,'' turpina Haralds.

Uz jautājumu, vai braukšana ar šo mašīnu bija ātrāka, salīdzinot ar pagājušā gada Škoda Fabia S2000 mašīnu, sportists saka: "Jā, bija sajūtas, ka šis Evo X ir ātrāks par Škoda Fabia S2000, ar kuru braucām pagājušā gada Talsu rallijā. Taču jāsaka, ka mums šis testu ātrumposms nebija tik ātrs, kurā varētu izbaudīt mašīnas lielos ātrumus. Bet kopumā bija sajūtas, ka ar šo auto varēsim braukt ātrāk nekā 160 km/h, kā tas bija ar Škodu.''


Šlēgelmilhs izvizina savu mammu. Foto: No sportista personīgā arhīva

Jāpiebilst, ka testu beigās Haralds pirmo reizi sporta automašīnā izvizināja savu mammu, par ko abiem bija liels prieks. ''Ar autosportu nodarbojos 20 gadus, un mana mamma līdz šim bijusi tik, cik dažreiz paskatīties sacensības no malas. Tad nu šoreiz mammai uzdāvināju māmiņas dienā īpašu dāvanu - izvizināju viņu ar rallija mašīnu. Emocijas? Viņai nebija bail un patika. Šī bija pirmā reize, kad viņa brauca ar sporta auto,'' prieku neslēpa Haralds.

Portāls novēl Haraldam un Artūram sasniegt rallija finišu, bet skatītājiem atgādinam, ka jums ir lieliska iespēja palīdzēt, pazvanot un ziedojot +371 90006387!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png