profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Berķis: Bija doma paņemt rallijā mazu pauzīti, taču nesanāca

Mārtiņš Jankovskis 07.05.2014 - 22:10 Berķis: Bija doma paņemt rallijā mazu pauzīti, taču nesanāca
Edgars Čeporjus un Jānis Berķis. Foto: ASRT Media

Pēc pagājušās rallija sezonas Jānis Berķis portālam atzina, ka nezina, kādos posmos brauks 2014.gada sezonā, taču kaut ko noteikti uzbraukšot. ''Teikšu godīgi – joprojām nezinu, ko īsti darīsim. Sākumā ziemu noteikti nebrauksim. Ir kaut kādas citas idejas, bet pagaidām nekas konkrēts. 100% zinu, ka vismaz kādu ralliju nobraukšu. Visticamāk, tas varētu būt Talsu vai Kurzemes posms,'' pagājušā gada izskaņā teica pilots.

Nesen portāls noskaidroja, ka Jānis būs redzams Kalnamuižas rallijsprintrā, kas arī tagad apstiprinās, aplūkojot starta sarakstu. Kādi ir Jāņa jaunie plāni un idejas, par to lai stāsta pats sportists.


Jānis Berķis un Edgars Čeporjus. Foto: Indrek Allik

''Jā, bija doma paņemt mazu pauzīti, taču nesanāca,'' smejoties iesāk Jānis Berķis. ''Šobrīd zinu, ka noteikti brauksim Kalnamuižas rallijsprintu un Talsus. Tikpat drošs esmu par Kurzemes ralliju. Iespējams, kaut kur izbrauksim ārpus Latvijas, piemēram, Igaunijā. Par pārējiem posmiem šobrīd nezinu, jo viss būt atkarīgs no apstākļiem.''

Jautāts par rezultātiem, Jānis atzīst, ka pēc tādas pauzes uz augstiem rezultātiem būs grūti cerēt. ''Pēc tādas pauzes par ļoti augstiem rezultātiem nevar cerēt, taču brauksim, cik ātri varēsim pabraukt uz to brīdi. Protams, būs jau tā pati principiālā cīņa ar Hermani, Bergmaņiem. Man būs prieks, ja varēšu braukt tuvu viņu laikiem, taču par katru cenu necentīšos viņus apsteigt, jo tā nebūs prioritāte,'' turpina Berķis, kurš brauks ar to pašu Mitsubishi Evo VIII, kurš šobrīd ir savests kārtībā un gatavs startam.


Berķis pagājušā gada Kurzemes rallijā. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Jānis atzīst, ka pirms Kalnamuižas rallijsprinta plāno aizvadīt nelielus testus. ''Ceru, ka jaunnedēļ (šonedēļ) man izdosies aizvadīt kādus nelielus testus, jo pēdējo reizi rūcošā rallija mašīnā sēdēju pagājušā gada Kurzemes rallijā (smejas). Lai vai kā, bet Kalnamuiža mums ar Edgaru būs kā treniņrallijs, lai uz Talsiem varētu būt labā formā un lai tur varētu nobraukt, cik vien labi iespējams,'' nobeidz Jānis.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png