profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

FOTO: Krievu ekipāža ieskrien dīķi, Brohauzs uzmet kūleni uzreiz pēc finiša

Go4speed 26.09.2011 - 21:14 FOTO: Krievu ekipāža ieskrien dīķi, Brohauzs uzmet kūleni uzreiz pēc finiša
Foto: Mārtiņs Jankovskis/Go4speed

Ne visām ekipāžām „Rallijs Latvija" aizritēja gludi. „Go4speed" piedāvā četru ekipāžu bildes, kurām nebija lemts sasniegt rallija finišu. Trīs ekipāžas piedzīvoja avārijas, bet Zvaigzne bija spiests izstāties mašīnas tehnisku iemeslu dēļ.

Valta Zvaigznes ekipāžai liktenīgs izrādījās jau pirmais ātrumposms, kura mašīnas tehnisku problēmu dēļ bija spiesta izstāties jau pēc pirmā posma finiša.


Foto: Mārtiņš Jankovskis/Go4speed

Apmēram divus līkumus pirms trešā posma beigām vairākas ekipāžas sagriezās, taču spēja turpināt ralliju. Diemžēl nepaveicās krievu ekipāžai Sergejam Dektarenko/Oļegam Krilovam, kuri noskrēja no ceļa un ielidoja dīķī.

Foto: Mārtiņš Jankovskis/Go4speed
Foto: Mārtiņš Jankovskis/Go4speed

Tāpat trešā posma beigās uzreiz pēc finiša avāriju piedzīvoja ekipāža Andris Brohauzs/Uģis Broža, kuri apmeta savu „VW Golf" uz jumta. Ne pilots, ne stūrmanis šajā avārijā necieta. Kā pēc avārijas smejoties atzina viens no ekipāžas dalībniekiem, tad pirms šī posma starta viņam esot bijušas sajūtas, ka kaut kas nebūs labi. Diemžēl tā arī beigās sanāca...



Foto: Mārtiņš Jankovskis/Go4speed

Ceturtajā posmā avāriju piedzīvoja tā brīža sestā ātrākā ekipāža Benediktas Vanagas/Irina Kolomeiceva. Lai arī ekipāža finišu sasniedza, pēc ceturtā posma tika nolemts ralliju neturpināt, jo tika bojāts automašīnas drošības karkass.


Foto: Mārtiņš Jankovskis/Go4speed


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png