profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Startē Sieviešu dienas rallijs, uz starta arī Šomase, Rozīte un vēl 548 ekipāžas

Go4speed 08.03.2014 - 06:39 Startē Sieviešu dienas rallijs, uz starta arī Šomase, Rozīte un vēl 548 ekipāžas
Foto: www.fotoblog.lv

Sestdien, 8.martā, jau sesto gadu pēc kārtas norisināsies daudzu simtu Latvijas dāmu iecienītais pasākums - BTA Sieviešu dienas rallijs. Šis rallijs ir atraktīvas autotūrisma sacensības ar dažāda rakstura papilduzdevumiem, kura laikā jāievēro sacensību tiesnešu un policijas darbinieku likumīgās prasības. Šī rallija mērķis – popularizēt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.


Foto: womensdayrally.com

Ar katru gadu šis rallijs pulcē aizvien vairāk daiļā dzimuma pārstāves, un šogad pavisam kopā sacensībām pieteikušās 550 ekipāžas, kuru vidū ir sabiedrībā zināmas dāmas. Piemēram, Liene Šomase, Anna Rozīte. Interesanti, ka TV3 seja Rozīte pie automašīnas stūres pēdējo reizi sēdās pirms gada. ''Tā kā piedalos rallijā ar draudzenēm, zinu, ka mums kā minimums ies fantastiski, jo šā pasākuma mērķis ir labi pavadīt laiku,'' portālā sejas.tvnet.lv saka Anna, kura piebilst, ka kopš ir kļuvusi māmiņa, viņa brauks ļoti prātīgi un lieki neriskēs.


Anna Rozīte. Foto: sejas.tvnet.lv

Rallija distance veidota pa Latvijas Republikas vispārējas lietošanas ceļiem. Distances aptuvenais garums būs 300 km. Kā ziņo organizatori, tad dalībniecēm rūpīgi jāiepazīstas ar organizatoru dotajiem uzdevumiem. Braukšana starp kontrolpunktiem notiks ar organizatoru sastādītas leģendas palīdzību. Jāatzīmē, ka jebkurā distances punktā var atrasties speciāli sagatavota tiesnešu mašīna, pie kuras visām ekipāžām būs jāapstājas un jāfiksē laiks.


Foto: womensdayrally.com

Tāpat visa brauciena laikā dalībniecēm būs jāklausās radio SWH, kura ēterā tiks nolasīts uzdevums. Dalībniecēm jāatrisina šis uzdevums un atbilde būs jānosauc finiša laika tiesnesim, brīdī, kad tiks fiksēts iebraukšanas laiks. Ja tie netiek pareizi izpildīti, tad tiks piešķirts laika sods. Laika sods var būt atšķirīgs katrā kontrolpunktā vai pārbraucienā.


Foto: womensdayrally.com


Dalībnieču reģistrēšana notiks tirdzniecības centrā Rīga Plaza (plkst 6:00).


Foto: womensdayrally.com

Visas pasākuma dienas garumā par jautru atmosfēru rūpēsies Kaspars Upaciers jeb Ufo, viņam šogad pievienosies arī pasākumu un televīzijas raidījumu vadītājs Armands Simsons. Tiks suminātas pirmo trīs vietu ieguvējas, kā arī tiks pasniegtas vairākas organizatoru un sadarbības partneru sarūpētās balvas papildu nominācijās.

Ar pilnu sacensību nolikumu var iepazīties ŠEIT, bet rallija gids atrodams ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png