profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Grjazins slavē Latvijas hokeja izlasi un gribētu, lai ralliju iekļauj Olimpiskajās spēlēs

Mārtiņš Jankovskis 28.02.2014 - 07:41 Grjazins slavē Latvijas hokeja izlasi un gribētu, lai ralliju iekļauj Olimpiskajās spēlēs
Vasīlijs Grjazins. Foto: Yannis Mandas

Šajā nedēļas nogalē Zviedrijā notiks Östersund Winter Rally 2014, kurā uz starta izies arī latviešu SRT komandas pilots Vasīlijs Grjazins. Pirms došanās uz Zviedriju, portāls Go4speed nedaudz aprunājās ar sportistu par aizvadītajām olimpiskajām spēlēm, jo Grjazins ir arī liels ziemas sporta veidu fans.

Vai Tev izdevās pasekot līdzi Olimpiskajām spēlēm Sočos?
Jā, skatījos, bet ne visus sporta veidus. Lielu pārsteigumu man sarūpēja Adelina Sotņikova (17 gadus veca daiļslidotāja, kura izcīnīja zelta medaļu), jo viņa ir ļoti laba sportiste.


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Kurš ir tavs mīļākais ziemas sporta veids?
Mans mīļākais sporta veids ir hokejs, jo tas ir agresīvs, kur spēlētājiem jāstrādā kopā, jājūt vienam otru. Ja nebūs savstarpējās ķīmijas, tad viņi zaudēs.

Ja tev būtu iespēja Olimpiādē klātienē apskatīties trīs sporta veidus, kurus tu izvēlētos?
Ļoti gribētu redzēt hokeju, jo tas ir mans mīļākais sporta veids. Īpaši gribu atzīmēt Latvijas izlases spēli pret Kanādu. Latvijas komandai ir ļoti stipra izlase. Tad vēl noteikti gribētu apskatīties bobsleju, kur ir lieli ātrumi un pareizas trajektorijas. Kā trešo izvēlētos kalna slēpošanu, jo pats braucu ar slēpēm un man tas patīk. Taču, redzēt, kā pa kalna nogāzēm brauc profesionāļi, tas ir vēl patīkamāk.


Grjazins atpūšoties kalnos. Foto: instagram.com/vasya_gryazin

Nesen izteicies, ka rallijam jābūt olimpiskajās spēlēs.
Jā, es tā domāju (smaida). Rallijs var būt gan ziemas, gan vasaras olimpiskajās spēlēs. Rallijs ir komandas spēle, kur tev visu laiku ir jākoncentrējas.

Paldies un lai tev veicas Zviedrijā
Paldies (sportists atbildēja latviski).
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png