profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Blokam septītā uzvara, Pastranam ar lauzto kāju otrā vieta (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 24.02.2014 - 23:30 Blokam septītā uzvara, Pastranam ar lauzto kāju otrā vieta (FOTO)
Kens Bloks līksmo. Foto: www.facebook.com/KenBlockRacing

ASV noslēdzies Rally in the 100 Acre Wood rallijs, kurā uz starta izgāja tādi braucēji kā ASV zvaigzne Kens Bloks, pieckārtējais ASV rallija čempiona Deivids Higins, kā arī vairākkārtējais X-Games uzvarētājs, rallijkrosa un rallija braucējs Trevis Pastrana.


Kens Bloks trasē. Foto: www.facebook.com/KenBlockRacing

Bloks jau ar pirmo posmu apliecināja, ka būs šī rallija viens no galvenajiem favorītiem. Pēc pirmās dienas Bloks otrajā vietā esošo Higinsu apsteidza par 20,6 sekundēm, kas liecināja par to, ka otrajā dienā būs sagaidāma sīva cīņa. Taču devītajā posmā Higinsam nācās izstāties dzinēja defekta dēļ. Šī izstāšanās nozīmēja to, ka Higinsam pārtrūkst viņa fantastiskā sērija - līdz šim rallijam 22 posmos pēc kārtas sportists bija kāpis uz goda pjedestāla!


Trevis Pastrana. Foto: www.facebook.com/RallyAmerica

''Diemžēl mani sīvākie konkurenti otrajā dienā izstājās un es viegli varēju palielināt pārsvaru. Protams, tas mazināja spiedienu, taču man tas nepatika, jo man patīk braukt ātri. Taču tā vietā izbaudīju ceļus un faniem centos sarūpēt patīkamu šovu,'' tā Kens Bloks.


Deivids Higinss. Foto: www.facebook.com/RallyAmerica

Tobrīd, kad izstājās Higinss, uz otro vietu pakāpās Antoine L’Estage, taču 13.posmā sportista mašīnai pārkarsa dzinējs un ekipāžai bija jāizstājas. Tas, savukārt, uz otro vietu ļāva pakāpties Pastranam, kurš šajā posmā startēja ar kājas lūzumu un izmežģītu potīti. Un amerikānis nosargāja šo otro vietu, kas bija viņa pirmais rallija pjedestāls pēdējo trīs gadu laikā.


Foto: www.facebook.com/RallyAmerica

''Vienreizējas sajūtas. Šī ir mana septītā uzvara no astoņiem startiem šajā rallijā. Paldies manai Hoonigan komandai, jo rallijs ir komandas darbs,'' pēc rallija atzina Bloks.

"Lieliskas sajūtas atgriezties pie rallija mašīnas stūres. Izbaudījām šo ralliju. Otrā vieta ir vairāk nekā mēs cerējām. Vēl vajag pāris rallijus, lai mēs atgūtu savu īsto ātrumu," tā pēc finiša teica Treviss Pastrana.

Rallija rezultāti:
1. K.Block Ford Fiesta H.F.H.V. 1:37:38.8
2.
T.Pastrana  
Subaru WRX 
+4:58.5
3.
A.Yeoman
Subaru WRX  +8:46.2
4.
N.Roberts
Subaru WRX  
+11:59.9
5. D.Van Way Subaru WRX   +12:48.2

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png