profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Minirallijā 'Madona' dalībniekiem būs jābrauc pēc M.Neikšāna sastādītas stenogrammas

Go4speed 12.02.2014 - 14:17 Minirallijā 'Madona' dalībniekiem būs jābrauc pēc M.Neikšāna sastādītas stenogrammas
Foto: Rolands Bobulis, Go4speed

Sestdien, 15.februārī, ar miniralliju ''Madona 2014'' sāksies šī gada LAF SAK minirallija sezona. Sacensībām ir pieteikušās vairāk nekā 70 ekipāžas, tostarp gan braucēji ar pagājušā gada minirallija pieredzi, gan arī dalībnieki, kuriem šī būs pirmā pieredze rallija tipa sacensībās.

Atbilstoši noteikumiem, minirallijā dalībnieki trasē dodas, izmantojot organizatoru piedāvātu stenogrammu, jo iepriekšēja iepazīšanās ar ātrumposmiem šajās sacensībās netiek atļauta. Kā ziņo minirallija "Madona" preses sekretāre Dace Janova, tad Minirallija ''Madona 2014” ātrumposmu stenogrammu ir izveidojis pieredzējušais rallija pilots Māris Neikšāns.


Foto: Rolands Bobulis, Go4speed

''Ātrumposmi izvēlēti ļoti labi, jo atbilstoši minirallija formātam un pieļaujamajiem ātrumposmu garumiem, ir paņemts pats interesantākais no Madonā notikušo ralliju ātrumposmiem. Ātrumposmi Madonā būs dažādi – ar lēnākām un ātrākām vietām, gan plaši, gan šaurāki, tehniski, ar daudziem pagriezieniem. Dažviet paredzēta interesanta pienākšana pie nepārredzamiem ātruma slāpētajiem, kur būs liela nozīme tam, kā ekipāža izprot un spēj uztvert stenogrammu."

Māris Neikšāns ir sagatavojis arī stenogrammas apzīmējumu paraugu gan pilotiem, gan stūrmaņiem un iesaka ar tiem iepazīties visiem ''Madonas” dalībniekiem.


Foto: Rolands Bobulis, Go4speed

''Minirallijs ir lielisks sākums turpmākiem plāniem attiecība uz rallijsprintu un arī ralliju, paņemot no katras sacensības stenogrammas sev noderīgāko un labāko. Tā kā minirallija ''Madona 2014” trase ir izveidota pa grants ceļiem ar gana stingru segumu, nevajadzētu uztraukties, ka šobrīd iestājies atkusnis tiem varētu daudz kaitēt,'' uzskata Māris Neikšāns.

Minirallija ''Madona” starts tiks dots 15. februārī plkst.12:30 pie Madonas novada Domes. Finišs pēc deviņiem ātrumposmiem ar kopējo garumu 16,65 kilometri plānots no plkst. 16:54 tās pašas dienas pēcpusdienā.

Visus nepieciešamos minirallija dokumentus, kā arī dalībnieku sarakstu var redzēt ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png