profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gross, lai palīdzētu Tanakam, spiests pārdot savu WRC automašīnu

Mārtiņš Jankovskis 22.12.2013 - 19:25 Gross, lai palīdzētu Tanakam, spiests pārdot savu WRC automašīnu
Ots Tanaks un Georgs Gross. Foto: rallifotod.eu

Pagājušajā ceturtdienā ātrākais igauņu rallija braucējs Ots Tanaks paziņoja, ka viņš 2014.gada rallija sezonā startēs WRC čempionātā. Deviņos posmos Tanaks brauks ar Ford Fiesta R5 automašīnu (startēs WRC2 ieskaitē), bet trīs posmos (Zviedrijā, Portugālē un Sardīnijā) igauņu pilota rīcībā būs M-Sport komandas ''Ford Fiesta RS WRC'' automašīna.


Georgs Gross ar savu Ford Focus WRC. Foto: Urmo Luts, ewrc.cz

Jau ziņojām, ka viens no cilvēkiem, kurš palīdzēja Tanakam atgriezties WRC, ir Georga Grosa tēvs Oļegs Gross, kurš šī iemesla dēļ bija spiests upurēt dēla rallija karjeru. ''Mums jaunajiem talantiem jādod iespēja. Bez šaubām, šobrīd Igaunijas labākais rallija braucējs ir Tanaks,'' pirms pāris dienām teica Gross.


Ots Tanaks Kurzemes rallijā. Foto: rallifotod.eu

Kā izrādās, tad, lai atrastu nepieciešamos līdzekļus Tanaka rallija programmai, tiek pārdots Georga Grosa Ford Focus WRC automobilis. ''Jā, tā ir daļa no taisnības, ka auto tiek pārdots ar domu palīdzēt Tanakam. Šobrīd nevaru komentēt, vai visa summa tiks novirzīta Tanaka rallija programmai. Šeit nebija ilgi jādomā, lai palīdzētu viņam, jo gribu un ceru, ka viņš sevi pierādīs nākamajā rallija sezonā. Viņam tika dota šāda iespēja un, ja man ir iespēja ar kaut ko palīdzēt, tad esmu gatavs to darīt,'' tā portālam rally.ee atzina Georgs Gross, kurš ir arī labs Tanaka draugs.


Gross Igaunijas rallijā. Foto: Grzegorz Roslon, ewrc.cz

Runājot par nākamo gadu, tad Gross nezināja, kur un ar ko, un vai vispār startēs. ''Šobrīd neko konkrētu nevaru pateikt. Mūsu plānos nav iegādāties jaunu automašīnu, tāpēc viss būs atkarīgs no piedāvājumiem un iespējām. Taču atzīšu, ka neko nenožēloju. Ja brauktu, būtu labi, bet, ja nebraukšu, tad arī nekas traks nebūs noticis,'' nobeidz Gross.
Komentāri
autopilots 23.12.2013 12:56
Problēma - NAUDA PIRMAJĀ VIETĀ!!!
zaudēta cilvēcība un draudzība...
aroyo 22.12.2013 21:09
Oļega un Georga Grosu domas un vārdus no latviešu biznesmeņiem nesagaidīt (piem. tas pats Kisiels). Labi, ka vismaz Traubergi varbūt palīdzēs Nitišam izsisties par pašizmaksu, nevis vizinās krievu naudasmakus.
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png