profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Par šī gada labāko ralliju atzīts Sarmas posms (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 02.12.2013 - 15:14 Par šī gada labāko ralliju atzīts Sarmas posms (FOTO)
Sarmas rallija organizatori. Foto: Guntars Stupelis

Sestdien ar LAF rīkoto rallija balli oficiāli tika noslēgta 2013.gada rallija sezona. Visu klašu un ieskaišu uzvarētāji tika pie godam nopelnītajiem kausiem, medaļām un atzinības rakstiem. Pēc balles oficiālās daļas sekoja neoficiālā daļa, kur visi klātesošie ieturēja gan svētku vakariņas, gan piedalījās atrakcijās, gan arī vēlāk metās jestrās dejās. Protams, vakara gaitā neiztika arī bez runām par aizvadīto sezonu un par to, kur un ar ko tiks braukts nākamgad.


R2 klasē visu goda pjedestālu aizņēma Okartes Autosporta Akadēmijas braucēji. Foto: Guntars Stupelis

Taču pie balvām tika ne tikai sportisti un komandas, bet arī rallija rīkotāji. Par 2013. gada Latvijas rallija čempionāta labāko posmu tika atzīts Sarmas rallijs. Pie kausa tika arī Kurzemes rallija rīkotāji. Viņiem balva par attīstību sacensību rīkošanā. Kā noskaidroja portāls, tad pēc 2012. gada Kurzemes rallija šī posma organizatori saņēma vairākas piezīmes, kuras šogad gandrīz visas tika veiksmīgi novērstas, par ko arī tika saņemts šāds apbalvojums.


Raimonds Strokšs ar daļu no savas RA Motosport komandas. Foto: Guntars Stupelis

Pie divām balvām (kausa un piemiņas plāksnes) tika RA Motosport komanda. Plāksne tika piešķirta nominācijā: Pateicība
biedrībai ''RA Motosport'' par ieguldījumu Ralliju rīkošanā, bet lielais kauss tika piešķirts nominācijā: RA Motosport par teicamu Eiropas čempionāta posma un LRČ posma rīkošanu 2013. gadā.


Foto: Guntars Stupelis

Vakara gaitā tika spēlēta spēle, kurā piedalījās Okartes Autosporta komanda (Dainars Dambergs, Ralfs Sirmacis un Māris Kulšs) un RA Motosport komanda (Jānis Unbedahts, Elviss Hermanis un Guntars Stupelis). Vispirms savas prasmes, atbildot uz jautājumiem, bija jādemonstrē Dambergam un Unbedahtam, bet pēc tam pa speciāli izveidotu rallija trasi savu meistarību apliecināt nācās Stupelim un Sirmacim. Abiem tika aizsietas acis, un rokās bija jātur šķīvis, uz kura bija pilna glāze ar ūdeni. Pēc stūrmaņu (Hermaņa un Kulša) stenogrammas (nedaudz taisni, pa kreisi, ātrāk, lēnāk u.t.t.) abiem pilotiem bija jāveic divi apļi pa jau iepriekš minēto rallija trasi. Beigās, saskaitot rezultātus, uzvaru šajā spēlē svinēja Okartes Autosporta komanda.


Guntars Stupelis trasē. Foto: Raimonds Strokšs

Pēc pusnakts tauta lēnām sāka izklīst, taču, kamēr vieni steidzās uz mājām, tikmēr citi rallija balles sezonas noslēgumu vēl turpināja svinēt citur. 


Foto: Guntars Stupelis

Paldies sportistiem, komandām, rallija organizatoriem, funkcionāriem un LAF par šo rallija sezonu un tiekamies trasē jau 2014.gada rallija sezonā!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png