profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Igauņu sportists Sāremā rallijā uzmet sešus kūleņus (VIDEO)

Go4speed 16.10.2013 - 05:50 Igauņu sportists Sāremā rallijā uzmet sešus kūleņus (VIDEO)
Foto: rallifotod.eu

Aizvadīts viens no skaistākajiem sezonas rallijiem Baltijā, kas notika Igaunijas salā Sāremā. Šogad šajā posmā uz starta stājās ap 150 ekipāžām, no kurām visātrākais bija Georgs Gross. Diemžēl 59 ekipāžas finišu nespēja sasniegt.

Pēc septītā posma ātrais igauņu sportists Lembits Soe kopvērtējumā ieņēma 31. vietu (E10 klasē 1.vietu), taču astotajā posmā igauņu sportists pieļāva kļūdu un uzmeta sešus kūleņus.

Soe uzmet sešus kūleņus:


Jāatzīmē, ka tajā pašā līkumā avarēja vēl vairāki sportistsi.

Kristians Pints piedzīvo avāriju:


Diemžēl sestajā posmā avāriju piedzīvoja Edgars Balodis/Inese Akmentiņa. Jāatzīmē, ka šajā pašā līkumā avarēja un kļūdījās vēl vairāki sportisti.

Balodis/Akmentiņa piedzīvo avāriju (no 0:20):


Pēc septiņiem posmiem otrais N3 klasē bija igaunis Kevins Kūsiks, taču kādā no līkumiem tika pieļauta kļūda, pēc kuras sekoja iespaidīga avārija. Par laimi, sportisti traumas neguva.

Igauņu sportista iespaidīgā avārija:


Sestajā posmā, tobrīd atrodoties 37.vietā, avāriju piedzīvoja Sergeja Židkova ekipāža.

Židkovs uzmet kūleņus:


Šajā viltīgajā Sāremā rallija līkumā redzams, kā vairākas ekipāžas pieļauj kļūdu un gandrīz avarē. Diemžēl dažiem braucējiem pēc šī līkuma rallijs bija beidzies.

Viltīgais līkums:


Ļoti skaisti un efektīvi brauca Gaz ekipāžas, kuras no skatītājiem saņēma lielas ovācijas. Jāsaka, ka dažas Gaz ekipāžas līkumus izbrauca ātrāk nekā vieglās automašīnas, taču, protams, neiztika arī bez avārijām.

Gaz ekipāža piedzīvo avāriju:



Rallija labākie brīži:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png