profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ukraiņu ekipāžas mistiskais Kurzemes rallijs

Mārtiņš Jankovskis 18.09.2013 - 23:56 Ukraiņu ekipāžas mistiskais Kurzemes rallijs
Taras Kravčenko. Foto: Markelevicius Automoto Photography

Jau pavisam drīz startēs sezonas pēdējais Latvijas rallija čempionāta posms, taču vēl nedaudz atgriezīsimies pie Kurzemes rallija. Rallija laikā sociālajos tīklos parādījās informācija, ka tiek meklēti ļaundari, kas kādā no ātrumposmiem ar akmeni pa priekšējo stiklu esot iemetuši ukraiņa Tarasa Kravčenko ekipāžai.


Automašīnas saplēstais stikls. Foto: rally.in.ua

Taču, kā vēlāk noskaidrojās, tad neviens ar akmeni apzināti neesot metis. Ekipāža atzīst, ka šo ralliju varētu saukt par mistisku, jo tik daudz dažādu notikumu vienā rallijā līdz šim tā nebija piedzīvojusi - pārsists ritenis, riepas maiņas laikā salūzis domkrats, deviņu minūšu kavējums, braukšana lielos putekļos, nakts lampu pazaudēšana un vēlāk to meklēšana krūmos.


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed
 
Lai arī ekipāžai likās, ka pēc šādiem atgadījumiem viņus vairs nekas nevar pārsteigt, izrādās, ka var gan. Vienā no otrās dienas pirmajiem posmiem ekipāža saņēma spēcīgu sitienu ar akmeni pa priekšējo stiklu. Kā atzīst ukraiņu ekipāža, tad viņu pirmā doma esot bijusi, ka, iespējams, to izdarīja kāds skatītājs, taču uzreiz sekoja piebilde, ka Baltijas valstīs tā nekad nenotiekot.


Foto: Valdis Priede

Taču vēlāk pēc onboard materiālu noskatīšanās komanda pastāstīja kādu pārsteidzošu faktu, kas noteikti pielīdzināms mistikai. Izrādās, ka ekipāža vienā no otrās dienas pirmajiem posmiem ar savas mašīnas priekšējo bamperu aizķēra un no zemes izrāva akmeni, kurš aizlidoja uz priekšu, trāpīja pa koka stabu un pēc tam atlēca atpakaļ un trāpīja pa mašīnas priekšējo stiklu.

Ņemot vērā visus šos piedzīvojumus, ekipāža beigās finišēja 30. vietā.
Komentāri
Janky 19.09.2013 12:03
onboards or it didn't happen :D
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png