profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Minirallija posms Alūksnē notiks arī pa raķešu bāzes teritoriju

Go4speed 20.08.2013 - 12:29 Minirallija posms Alūksnē notiks arī pa raķešu bāzes teritoriju
Aigars Tīdmanis ir vienīgais pilots, kurš izcīnījis divas uzvaras divos posmos. Foto: Go4speed

Jau šo sestdien tiks dots starts trešajam standartauto seriāla kausa izcīņas posmam - minirallijam ''Marienburga", kurš 24.augustā notiks Alūksnē.

Pēc diviem posmiem klasē virs 1600 cm³ vislabāk klājies Aigaram Tīdmanim, kurš, pirmajā posmā kopā ar brāli Gundaru Tīdmani, bet otrajā posmā kopā ar Jāni Bumbuli, izcīnījis divas uzvaras (22 punkti). Otrajā vietā šajā klasē šobrīd ir Miks un Armands Ķenavi (13). Klasē ar motora tilpumu līdz 1600 cm³ līderi ir Pēteris Dūka/Jurģis Rāvietis (15), kuriem seko Māris Radomišķis/Mārtiņš Zviedris (11). Pilnpiedziņas klasē līderis šobrīd ir bijušais rallija braucējs Valts Zvaigzne, kurš kopā ar Arti Baumani sakrājis 16 punktus. Otro vietu ar 11 punktiem dala Mārtiņš Dzenītis/Oskars Kaņeps-Kalniņš un Andris Kulbergs/Kristaps Bērziņš.


Foto: Go4speed

Pieteikšanās sacensībai vēl turpinās, un ekipāžas var paspēt reģistrēt savu pieteikumu ''Marienburgai". Sacensību rīkotāji atgādina, ka minirallija disciplīnas noteikumi paredz, ka šeit dalībnieki var startēt tikai ar savām ikdienas satiksmes prasībām atbilstošām automašīnām.

''Marienburga" būs pirmās minirallija sacensības, kurās startēt plāno ne tikai latviešu ekipāžas, jo jau šobrīd savu dalību pieteikušas vairākas kaimiņvalstu ekipāžas, taču, iespējams, to skaits vēl pieaugs.

Minirallija ''Marienburga 2013" trases kopējais garums paredzēts līdz 140 km, tai skaitā līdz 15 km ātrumposmos. Organizatori sola aizraujošu sacīksti gan grants, gan asfalta/betona seguma ātrumposmos, tostarp arī bijušās PSRS raķešu bāzes teritorijā. Minirallija ''Marienburga" centrs, gan servisa parks atradīsies Alūksnē, Rūpniecības ielā 8F.


Foto: Gints Bērziņš, Go4speed

Tāpat organizatori ziņo, ka mājās pēc sacensību finiša un uzvarētāju apbalvošanas minirallija dalībnieki un skatītāji varēs nesteigties, jo 24. augustā 19.00 Alūksnes Pilssalas estrādē notiks vasaras sezonas noslēguma pasākums ''Populārās mūzikas un šlāgerfestivāls".

Sacensību dokumenti, pieteikušos dalībnieku saraksts un cita nepieciešamā informācija atrodama ŠEIT. Ar kopvērtējuma rezultātiem pēc diviem posmiem var iepazīties ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png