profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Somijas rallija treniņos smagi cieš kāds skatītājs

Mārtiņš Jankovskis 29.07.2013 - 06:30 Somijas rallija treniņos smagi cieš kāds skatītājs
Avarējusī automašīna. Foto: twitter.com/voiceofrally

Jau ceturtdien startēs Somijas WRC posms, kas ir viens no sezonas populārākajiem rallijiem gan braucēju, gan skatītāju vidū. Ņemot vērā lielo pauzi, kas bija pirms šī rallija, kā arī, lai aprastu ar Somijas rallija ātrajiem ceļiem, daudzi sportisti pagājušo nedēļu izmantoja testiem.


Foto: twitter.com/voiceofrally

Testus veica ne tikai rūpnīcas komandas braucēji, bet arī citas ekipāžas. Diemžēl gaužām neveiksmīgi testi svētdien beidzās Karlosam Garsijam un kādam skatītājam. Pilots, kurš testus aizvadīja kopā ar citiem WRC2 klases braucējiem, pēc tramplīna nenovaldīja savu auto un ielidoja kokos. Diemžēl automašīna pēc avārijas uzbrauca virsū kādam vīrietim.


Avarējusī automašīna. Foto: twitter.com/voiceofrally

Pēc negadījuma minētais vīrietis ar helikopteru tika nogādāts slimnīcā. Kā ziņo somu portāls ksml.fi, tad cietušais šobrīd atrodas smagā stāvoklī. Policija ziņo, ka šie testi esot bijuši saskaņoti un notikuši slēgtā ceļa posmā, kur ceļam varējis piekļūt jebkurš interesents. Pēc minētā incidenta testi tika pārtraukti.

Lai arī informācija šobrīd ir skopa, izskatās, ka arī norvēģim Andreasam Mikelsenam testi beigušies ar avāriju, taču šobrīd nav zināms, cik smaga bija avārija un vai kāds ir cietis.

Mikelsena automašīna pēc avārijas:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png