profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vorobjovs: Ar BMW braucu tikai prieka un baudas pēc (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 27.06.2013 - 07:26 Vorobjovs: Ar BMW braucu tikai prieka un baudas pēc (VIDEO)
Jānis Vorobjovs. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Strauji tuvojas nākamais Latvijas rallija čempionāta posms, kurš no 19. - 20. jūlijam notiks Igaunijā. Pagājušajā gadā šajā rallijā N4 klasē nepārspēts palika igaunis Kaspars Koitla. Uzreiz aiz goda pjedestāla ierindojās Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns, kuri trešās vietas īpašniekiem Andim Neikšānam/Pēterim Dzirkalam zaudēja astoņas sekundes.

Šogad Jānis sezonu iesāka ar Zicānu, bet Talsos Vorobjova stūrmanis bija cits - Artūrs Žeibe. Sarunā ar portālu Go4speed Jānis atklāj, ka, neskatoties uz neveiksmīgo sezonas sākumu (Vorobjovs ar 17 punktiem N4 klasē šobrīd ieņem tikai septīto vietu), Jānis plāno nobraukt visus atlikušos sezonas posmus.


Vorobjovs/Žeibe Talsu rallijā. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

''Kopā ar Artūru brauksim visus atlikušos Latvijas čempionāta posmus. Brauksim tādā vēsā mierā, tīri sava prieka pēc, jo čempionāta kopvērtējumā šogad vairs nekas nesanāk. Tās neveiksmes sezonas sākumā neļauj vairs cīnīties par tiem augstākajiem rezultātiem," iesāk Jānis, kurš piebilda, ka dažos rallijos uz starta ekipāža izies arī ar BMW.


Jānis Vorobjovs pie BMW M3 stūres. Foto: Mārtiņš Jankovskis, Go4speed

Talsu rallijā Jānis ar Artūru brauca ar Evo IX. Vorobjovs atzīst, ka atlikušajos posmos brauks ar tādu mašīnu, kura tobrīd būs gatava. ''Nezinu vēl, ar kādu Evo brauksim Igaunijas auto24 rallijā. Evo IX, ar ko braucām Talsos, arī nebija slikts. Evo X šobrīd tiek gatavots, tāpēc skatīsimies. Kas būs gatavs, ar to brauksim," turpina Jānis, kurš piebilda, ka Viru rallijā viņš noteikti startēs ar BMW.


Jānis Vorobjovs/Artūrs Žeibe. Foto: Vladimir Chugay

Uz jautājumu, vai arī Jānis gaida iespēju, kad kādā rallijā ar BMW varētu paspēkoties ar Andi Neikšānu, Vorobjovs Racing pilots saka: ''Gan es, gan Andis ar BMW brauc tīri baudas un prieka pēc. Kad braucu ar šo mašīnu, tad ne ar vienu nesacenšos - braucu tikai baudas pēc."

Jānis, tāpat kā citi latviešu braucēji, trenē arī citus pilotus. Viens no Jāņa audzēkņiem ir Okartes Autosporta Akadēmijas pilots Emīls Blūms. ''Paralēli sacensībām strādājam ar Emīlu Blūmu. Mēģināsim panākt to, lai viņš būtu stabils un ātrs visu laiku."

Vorobjovs/Žeibe ar BMW M3 SS4

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png