profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kurzemes ralliju vērtēs ari FIA novērotājs, jau 38 pieteikumi

Go4speed 02.08.2011 - 09:11 Kurzemes ralliju vērtēs ari FIA novērotājs, jau 38 pieteikumi

Foto: Aigars Tīdmanis/Go4speed

Uz Kurzemes ralliju ieradīsies arī Starptautiskās Automobiļu federācijas pārstāvis Ludo Peters. Viņš jau 2002. gadā bija uz šo pašu ralliju, kad sacensību norisi novērtēja ļoti pozītīvi, vēsta rallija organizatori.

Rallija direktors Uldis Hmieļevskis skaidro, ka novērotājs ir uzaicināts, lai sacensības tiktu novērtētas pēc starptautiskiem standartiem. „Petersa kungs regulāri apmeklē rallijus dažādās pasaules valstīs, tāpēc viņa komentāri būs vērtīgi, organizējot sacensības arī turpmāk,” saka Hmieļevskis.

Viņš arī piebilst, ka ir interesanti pārlasīt gandrīz desmit gadus vecas preses publikācijas par Petersa vērtējumu Kurzemes rallijam un interesanti salīdzināt, kas šo gadu laikā ir mainījies.

Tikmēr rallijam pieteikušās 38 ekipāžas. Lielākoties tie ir autosportisti no Latvijas un Igaunijas, taču ir arī pa kādam no Ukrainas un Lietuvas. No Ukrainas, piemēram, atkal ieradīsies „Playboy” modele Inessa Tuškanova. Viņa gan pēdējos rallijos Latijā nav uzrādījusi augstus rezultātus.

 Andim Neikšānam/Pēterim Dzirkalam būs jāmēģina pierādīt, ka ir spēcīgākie N4 klasē ne tikai Somijas WRC posmā, bet arī tepat, Latvijā, starp vietējiem un kaimiņzemju braucējiem.

Šobrīd pieteikumios vēl nav manīta Latgales rallija uzvarētāju  - Ivara Vasaraudža ekipāža, kā arī Talsu un Jēkabpils – Madonas rallija uzvarētāji Georgs Gross/Raigo Molder. Taču līdz sacensībām ir nepilns mēnesis un dalībnieku sastāvs tikai palielināsies.

Rallijs „Kurzeme” norisināsies no 26. līdz 28. augustam.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png