profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilhs: Ar šo S2000 mašīnu jābrauc daudz agresīvāk (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 17.05.2013 - 16:17 Šlēgelmilhs: Ar šo S2000 mašīnu jābrauc daudz agresīvāk (FOTO)
Haralds Šlēgelmilhs un Artūrs Pumpurs gatavi startam. Foto: Renārs Vinokurovs

Ceturtdien pirmo reizi savu jauno Škoda Fabia S2000 rallija automašīnu ieraudzīja Haralds Šlēgelmilhs un Artūrs Pumpurs. Vispirms ekipāža iepazinās ar jauno mašīnu, bet nedaudz vēlāk jau ar to veica pirmos testus, kuri pagāja ļoti labi. Kā ceturtdienas vakarā portālam Go4speed atzina Haralds Šlēgelmilhs, tad ar auto viņš esot apradis ātri.


Šlēgelmilha un Pumpura automašīna. Foto: No sportistu personīgā arhīva

„Testos gāja labi. Protams, atšķirība starp šo S2000 mašīnu un Mitsubishi Evo X ir liela. Tajā pašā laikā diezgan ātri piešāvos pie šīs jaunās mašīnas. Vienīgi jāsaka, ka, braucot gan ar Evo, gan ar šo S2000, bija jūtams jaudas trūkums (smejas). Brīžiem braucu un man gribējās pabraukt vēl ātrāk. Savas formulas karjeras laikā tomēr esmu ļoti pieradis pie apmēram 500 Zs lielas jaudas spēkratiem un lieliem ātrumiem. Tas ir pieradums, kuram jātiek pāri," iesāk Haralds Šlēgelmilhs.

Jautāts, kāda ir šī mašīna, salīdzinājumā ar Evo X, Haralds turpināja. „Šī mašīna ļoti labi vadās, ļoti viegli slēdzās. Īsta sporta mašīna. Jau šobrīd varu pateikt to, ka ar šo mašīnu jābrauc daudz agresīvāk nekā ar N4 grupas mašīnu - var vēlāk bremzēt, vairāk griezt iekšmalas. Ir labi, man patīk."


Šlēgelmilha un Pumpura automašīna testos. Foto: Neiksans Rally Sport

Lai arī savos pirmajos testos ar jauno mašīnu Haralds nobrauca nedaudz, sportists atzīst, ka viņš ātri aprada ar šo mašīnu. „Kopā nobraucu 40 kilometrus, taču 20 kilometru laikā tika kārtotas vairākas tehniskas lietas, tāpēc rallija režīmā veicu 20 kilometrus. Nav daudz, bet ātri apradu. Šobrīd jau liekas, ka viss ir kārtībā un esmu gatavs sacensībām, taču, kā ies rallijā, to mēs uzzināsim tikai sestdien," turpina Haralds, kuram vēl piektdienas pēcpusdienā paredzēti Shakedown braucieni.

Sarunas nobeigumā, novēlot sportistam labi atpūsties un gatavoties trases pierakstīšanai, Haralds piebilda: „Ui, tas mums rīt (piektdien) būs liels pārbaudījums. Būs grūti, bet interesanti. Mēs jau ar stūrmani gribam laicīgi iet gulēt, lai trasi varam pierakstīt ar vēsu galvu un foršām sajūtām," nobeidz Šlēgelmilhs.

Portāls Go4speed Haraldam un Artūram novēl veiksmīgu rallija debiju!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png