profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tautas rallijs piesaistījis lielu cilvēku interesi (VIDEO)

Go4speed 24.04.2013 - 12:27 Tautas rallijs piesaistījis lielu cilvēku interesi (VIDEO)
Foto: Rihards Baumanis, Go4speed

Lai gan līdz pirmajam posmam 26. maijā atlicis mēnesis, šobrīd Tautas rallijam pieteikušās jau 46 ekipāžas, no kurām lielākā daļa - 21 - plāno startēt pilnpiedziņas ieskaitē. Startam pieteikušies gan Latvijā zināmi autosportisti, gan cilvēki, kuri šāda veida sacīkstēs startēs pirmo reizi.

Jānis Strazdiņš, kurš dažādās sprinta sacīkstēs piedalās jau vairāk kā piecus gadus, savu dalību Tautas rallijā komentē šādi: „Tā kā mans mērķis ir kādreiz startēt rallijā, tad šī beidzot ir reāla iespēja piedalīties un saprast rallija pamatprincipus un izmēģināt, kā ir braukt grants ātrumposmos. Blakus man sēdēs brālis Kārlis. Pats sekoju līdzi notiekošajam Latvijas rallijā un zinu, kā kas notiek, tāpēc domāju, ka viss būs skaidrs - tikai jābrauc."

Savukārt Vija Guncoviča Tautas rallijā piedalīsies kopā ar vīru Igoru, kurš dalību šajās sacīkstēs sievai pasniedzis kā dāvanu: „Uzzinājām par šīm sacensībām un nospriedām, ka tas varētu būt labs pasākums. Vīrs jau kādreiz ir braucis rallijā un vēlas atsvaidzināt savas sajūtas, taču priekš manis tas būs kaut kas jauns. Domāju, ka būs pozitīvi un interesanti. Pieļauju, ka iepatiksies un gribēsies braukt arī pārējos posmos."

Tautas ralliju izmēģināt grasās arī drifteris Jānis Lamberts, bijušais Okartes Autosporta Akadēmijas pilots Kārlis Nebars, rallija stūrmane un dragreisa braucēja Zita Īle, kā arī citi zināmi braucēji.

Reģistrācija Tautas rallija 1. posmam Ķeguma novada Birzgalē notiek ŠEIT un tā ilgs līdz 19. maijam.

Šajā nedēļas nogalē Tautas rallija stends būs atrodams arī izstādē "Auto Exotica 2013", kura notiks Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no 26. līdz 28. aprīlim.

Ātruma Cilts sižets par Tautas ralliju:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png