profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Strokšs par Talsu ralliju: notiek laba sarakste ar zināmiem braucējiem, pārsteigumi būs

Mārtiņš Jankovskis 16.04.2013 - 06:36 Strokšs par Talsu ralliju: notiek laba sarakste ar zināmiem braucējiem, pārsteigumi būs
Pagājušajā gadā Talsu rallijā startēja Mads Ostbergs. Foto: Aigars Tīdmanis/Go4speed

Straujiem soļiem tuvojas Latvijas rallija čempionāta ceturtais posms - Talsu rallijs. Lai arī sākotnēji bija paredzēts, ka Talsu rallijs notiks piektdien un sestdien, nesen tika paziņots, ka arī šogad Talsu rallijs notiks pēc ierastā formāta - sestdien un svētdien, 18. un 19. maijā.

Lai uzzinātu pēdējos jaunumus no Talsu rallija nometnes, portāls sazinājās ar šī rallija rīkotāju Raimondu Strokšu, kurš pastāstīja jaunāko informāciju. ''Šobrīd pie Talsu rallija strādājam ļoti aktīvi. Šogad šis rallijs būs uztaisīts rekorda īsā laikā, jo, kā zināms, tad pirms tam strādājām pie Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posma organizēšanas. Taču Talsu rallijs visai mūsu komandai ir mīļš un tā ir sirdslieta, tāpēc, iespējams, daži darbiņi šoreiz sokas ātrāk nekā tas bija organizējot Liepāja-Ventspils ralliju."


Foto: Rihards Baumanis/Go4speed

Arī šogad sportistiem sava meistarībā būs jādemonstrē jau mums zināmos ceļos. ''Trase gatava un viss ir saskaņots. Ar ceļiem ir tā, ka to mums ir tik, cik to ir. Nevaram uzbūvēt jaunus, tāpēc jābrauc, kas jau ir braukti, taču, protams, mēģinām tos sakombinēt dažādās variācijās. Personīgi man liekas, ka trase ir ļoti laba. Piemēram, pilsētas posmā būs daudz labu elementu, tāpēc sportistiem šis posms nevarēs nepatikt. Būs viens klasisks dops, kas visiem ir paticis. Tie, kuri varbūt ir palaiduši garām, tad gribētu atgādināt, ka šogad pirmajā dienā varēs redzēt visus sešus ātrumposmos, kas līdz šim tā vēl nav bijis, jo citos posmos pa visu ralliju kopā sanāk redzēt tikai sešus ātrumposmus."


Foto: Aigars Tīdmanis/Go4speed 

Lai arī šogad pie dalībnieku piesaistīšanas sanācis pavadīt mazāku laiku, Strokšs atzīst, ka Talsos uz starta redzēsim dažus braucējus ar skaļākiem uzvārdiem. ''Strādājam pie dalībniekiem, taču jāņem vērā tas, ka šogad darbs pie dalībnieku piesaistīšanas mums zināmu apstākļu dēļ bija krietni mazāks. Ja pagājušajā gadā uz Talsu ralliju sportistus jau sākām aicināt decembrī, tad šogad ar to sākām strādāt apmēram martā."


Foto: Rihards Baumanis/Go4speed

''Taču ceru, ka viss būs kārtībā. Bija mums sarakste ar ļoti zināmu braucēju, taču dažādu personīgu apstākļu dēļ plāni mainījās, kas sportistam lika atsaukt savu dalību pat no pēdējā WRC posma. Taču rokas nenolaižam un turpinām strādāt. Šobrīd varu teikt, ka ir ļoti labas sarakstes ar ļoti skaļiem uzvārdiem. Pārsteigumi būs, un to jau es tagad zinu. Nedaudz vēl ir jāpaciešas un tad jau viss taps zināms," tā Strokšs.

Uz otrdienas rītu Talsu rallijam pieteikušās 16 ekipāžas.
Komentāri
Aferis 16.04.2013 08:29
Solbergs ? :)
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png