profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

16. martā tirdzniecības parkā Alfa būs apskatāma unikālākā rallija automašīna Latvijā

Go4speed 15.03.2013 - 22:32 16. martā tirdzniecības parkā Alfa būs apskatāma unikālākā rallija automašīna Latvijā
Publicitātes foto

Sestdien, 16. martā, t/p Alfa būs aplūkojama viena no interesantākajām šīgada rallija automašīnām. Tā ir „ANB Autosports" jaunā „Ford Fiesta R2" automašīna, kuras dizains sastāv no 4200 sešpadsmit kvadrātcentimetrus lieliem laukumiem. Ikviens, kurš komandai ziedojis vismaz 10 latus, uz kāda no automašīnas laukumiem varēs ieraudzīt arī sevis izvēlēto attēlu.

Šādi "ANB" komanda vēlas pievērst papildus uzmanību publiskās rallija komandas idejai un vienlaikus aicina līdzjutējus un interesentus balsot par viņu iesniegto projektu labdarības portālā Labiedarbi.lv.


Nauris Bruņinieks/Edgars Grīns pēc trīs aizvadītajiem posmiem atrodas 3. vietā R2 klasē. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Automašīna, kas savu debiju piedzīvoja rallijā „Liepāja-Ventspils" februāra sākumā, visas sestdienas garumā no plkst. 10.00 līdz 22.00 būs apskatāma pirmā stāva aplī pie t/p „Alfa" informācijas centra. Tāpat ikvienam interesentam visas dienas garumā būs iespēja satikt un aprunāties arī ar pašiem sportistiem - pilotiem Nauri un Ati Bruņiniekiem, kā arī stūrmani Edgaru Grīnu.

Vienlaikus publiskā rallija komanda „ANB Autosports" aicina visus autosporta līdzjutējus nobalsot par komandas iesniegto projektu portālā Labiedarbi.lv, ko vēl var izdarīt visa marta mēneša garumā. Tādējādi rallija komanda iegūs trūkstošo finansiālo atbalstu, lai varētu pilnvērtīgi startēt rallijsprintā „Kalnamuiža" un rallijā „Talsi". Komandas mērķis šogad ir izcīnīt čempiona titulus šīgada rallija un rallijsprinta čempionātos.

Šobrīd par komandas iesniegto projektu portālā Labiedarbi.lv kopā ir saņemtas 3636 balsis un projekts atrodas 6. vietā. Lai komanda varētu pretendēt uz finansiālo atbalstu, nepieciešams iekļūt vismaz Top 5. Par „ANB Autosports" publisko rallija komandu ir iespējams nobalsot divos veidos, sūtot SMS ar kodu, kuru iespējams saņemt ŠEIT vai ieejot ŠEIT un nospiežot pogu „Balsot".

Tiem, kuri nepaspēs vai kādu iemeslu dēļ nevarēs aplūkot komandas automašīnu t/p „Alfa" šajā nedēļas nogalē, būs iespēja to izdarīt auto un motosporta izstādē „Ready To Race" Skonto hallē, kas norisināsies nākamajā nedēļas nogalē, no 23. līdz 24. martam.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png