profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Feldmanim un A.Bruņiniekam Sarmas rallijā iespaidīgas avārijas (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 27.02.2013 - 06:46 Feldmanim un A.Bruņiniekam Sarmas rallijā iespaidīgas avārijas (VIDEO)
Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Šī gada rallijs Sarma daudziem noteikti paliks atmiņā ar lielajām kupenām un kuplo dalībnieku skaitu, taču arī izstājušos braucēju skaits šajā rallijā bija gana liels. Pavisam kopā rallija finišu dažādu iemeslu dēļ nesasniedza apmēram 30 braucēji, kas ziemas rallijā ir ļoti daudz.

Daudzus pievīla tehnika, bet daudzi izstājās pēc pašu pieļautām kļūdām. Apskatot starta sarakstu, jāsaka, ka sen tā nav bijis, ka no pirmā desmitnieka ekipāžām (pēc starta numuriem) finiša līniju šķērsoja tikai četras, bet ar to jau arī rallijs ir neprognozējams un interesants.

Gaužām neveiksmīgi šis rallijs iesākās Atim Bruņiniekam/Mārtiņam Vitkovskim, kuri jau pirmajā posmā pamanījās piedzīvot iespaidīgu avāriju. Par laimi, sportisti avārijā necieta, ko nevarētu teikt par pašu automašīnu. Taču ANB Autosports komandai ir lieliski mehāniķi, kas pa nakti spēja salabot automašīnu un ļāva abiem braucējiem nākamajā dienā iziet uz starta un beigās arī uzvarēt rallijsprinta 2WD Open ieskaitē.

A.Bruņinieks/Vitkovskis piedzīvo avāriju:


Septītajā ātrumposmā kļūdu pieļāva tā brīža otrās vietas ieguvējs Sīms Plangi, kurš kādā līkumā par vēlu sabremzējās, aizķēra siena ķīpu un ielidoja kupenā. Sportists ar skatītāju palīdzību gan spēja atgriezties trasē, taču laiks tika zaudēts gana daudz.

Plangi aizķer siena ķīpu un ielido kupenā:


Septītajā ātrumposmā izstājās Jānis Feldmanis/Anrijs Jesse, kuri lielā ātrumā izlidoja no trases.

Feldmaņa/Jesses avārija:


Diemžēl astotais ātrumposms bija liktenīgs vairākām ekipāžām, jo kļūdas pieļāva vairāki vadošie braucēji. Viņu vidū bija arī tā brīža otrās vietas ieguvējs Vasīlijs Grjazins, kurš kādā līkumā par vēlu bremzēja un ieskrēja grāvī. Jāsaka, ka šajā vietā avarēja vēl vairākas ekipāžas.

Grjazins ieskrien grāvī (skats no mašīnas salona):


Grjazins ieskrien grāvī (skats no skatītāju acīm):


Tāpat piedāvājam jums noskatīties interesantu video (bez cenzūras) par Rūdolfa Grahoļska un lietuvieša Jonasa Pipiras piedzīvojumiem kādā no ātrumposmiem.



Atgādinām, ka tie, kuri vēl neredzēja, ŠEIT var noskatīties labākos momentus no rallija "Sarma 2013".
Komentāri
Kikucis 28.02.2013 21:09
Jā, vienu no šiem redzēju dzīvajā. Pat paņēmu sms kredītu pie http://cred24.lv/sms-kredits-bez-kilas/ lai tiktu uz šo ralliju! nenožēloju! :)
rallyfan 27.02.2013 19:38
Pievienojos gt99
tas bija labs lēciens!
gt99 27.02.2013 09:59
Skatāmākā avārija ir tā, kas bija Nr1 raidījuma noslēgumā - Type-R lēciens :O
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png