profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rallijs Sarma šogad pulcēs vairāk kā 100 ekipāžas no septiņām valstīm

Go4speed 18.02.2013 - 17:36 Rallijs Sarma šogad pulcēs vairāk kā 100 ekipāžas no septiņām valstīm
Foto: Rihards Baumanis, Go4speed

Tradicionālais ziemas rallijs "Sarma", kas ir viens no vecākajiem rallijiem Baltijā, ir guvis milzīgu sportistu atsaucību - ir saņemts šīs ziemas rallijiem netipiski liels dalībnieku pieteikumu skaits. Rallija nedēļas sākumā rallijam pieteikušās 106 sportistu ekipāžas no septiņām valstīm.

Rallijs "Sarma 2013", kuram starts tiks dots 23. februāra pēcpusdienā, vienlaikus ir Latvijas un Lietuvas rallija čempionātu posms, kā arī Latvijas rallijsprinta čempionāta posms un arī Ziemeļeiropas zonas rallija čempionāta un Baltijas ziemas kausa posms.

Dalību tajā ir pieteikuši sportisti no septiņām valstīm - trim Baltijas valstīm, Polijas, Krievijas, Baltkrievijas un Ukrainas. Rallijs "Sarma 2013" ir šī gada ziemas rallija sezonas noslēdzošais rallijs Baltijā, kas visus rallija dalībniekus un skatītājus, kā gandrīz katru gadu, lutinās ar īstām ziemas ainavām un īstu ziemas ralliju. Šobrīd laika prognozes liecina, ka rallija Sarma laikā - 23. un 24. februārī - ir gaidāms saulains laiks ar mērenu salu.


Šogad Sarmas rallijā salīdzinoši mazāk ekipāžas uz starta būs no Igaunijas. Fotogrāfijā Rauls Jēts, 2. vietas ieguvējs rallijā "Sarma 2012". Foto: Rihards Baumanis, Go4speed

Organizatori rallija dalībniekiem ir sagatavojuši lieliskus ātrumposmus. To burvību galvenokārt varēs izbaudīt sportisti, taču arī skatītājiem ir sagatavoti daudz skatu punkti, ar kuriem var iepazīties trases aprakstā, ko ir iespējams atrast žurnālā "AutoEuro", kā arī iespējams lejupielādēt un izdrukāt skatītāju ceļvedī ŠEIT.

Savukārt skatītāju ieejas kartes, kas ir derīgas visu ātrumposmu apmeklēšanai, un atsevišķu ātrumposmu biļetes, kas attiecīgi maksās 5 un 2 latus, varēs iegādāties ātrumposmu piebraucamajos ceļos. Skatītāju ieejas kartes varēs iegādāties arī rallija centros - pirmajā sacensību dienā Apē un otrajā sacensību dienā Gulbenē.

Ar rallija "Sarma 2013" dalībnieku pieteikumiem var iepazīties ŠEIT. Rallija laikā laikā jaunumus, finiša intervijas un rezultātus būs iespējams dzirdēt, klausoties rallija radio - Radio Valmiera.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png