profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Strokšs: Eurosport mums piedāvā ilgtermiņa līgumu, bet...

Mārtiņš Jankovskis 14.02.2013 - 07:05 Strokšs: Eurosport mums piedāvā ilgtermiņa līgumu, bet...
Raimonds Strokšs rallija apbalvošanas laikā. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed.lv

Lai arī Liepāja - Ventsils rallijs jau beidzis pirms gandrīz divām nedēļām, tas joprojām rit Raimondam Strokšam un viņa komandai. Ar Raimondu sazvanos īsi pēc plkst. 22, kad viņš atzīst, ka tagad darbadiena ir beigusies un viņš ir gatavs sarunai. Ar Raimondu runājam par aizvadīto ralliju, par dalībniekiem, ar kuriem tika veiktas pārrunas un nākotnes plāniem.

Par ralliju kopumā
Pasākuma organizators rallija laikā to skaistumu un pašas sacensības izbauda maz, jo esam spiesti risināt dažādas lietas, problēmas. Lai arī kā gribētos būt ātrumposmos, to mēs atļauties nevarējām. Bija dažādas sīkas problēmiņas, taču bez tām rallijs nav iedomājams. Taču kopumā viss aizritējis lieliski un visi bija apmierināti. Tagad tiek kārtotas dažādas lietas un tiek likti punkti uz ''i'', tāpēc mums vēl rallijs turpinās. Tikai tagad viss norit kādas reizes desmit lēnāk (smejas).


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed.lv

Par Liepāja - Ventspils rallija nākotni
Jāsaka tā, ka visas puses palika apmierinātas. Kas pats galvenais, tad Eurosport ar mums grib parakstīt ilgtermiņa līgumu (vismaz trīs gadus un, iespējams, pat vairāk). Arī visas FIA personas ir apmierinātas. Tagad mums būs jāiet pie pilsētu vadītājiem, pie valdības pārstāvjiem un jārunā par iespēju arī turpmāk atbalstīt šo ralliju. Par to runāsim martā. Ja būs pozitīva atbilde, tad šāds augsta līmeņa rallijs pie mums noritēs vēl ilgu laiku. Tas, vai mēs rīkosim ziemas vai vasaras ralliju, šobrīd nav tik svarīgi. Galvenais saņemt pozitīvu atbildi un tad jau domāsim tālāk.  


Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa dod rallija startu. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed.lv

Par uzrunātajiem dalībniekiem, kuri diemžēl nestartēja rallijā
Daudz runāju ar Braienu Bufjēru (Šogad Montekarlo WRC 5. vieta, 1. ERČ posmā 2.vieta), Juho Haninenu (6.vieta Zviedrijas WRC), Janu Kopecki (1.ERČ posma uzvarētājs, 2012. gada IRC vicečempions), Martinu Prokopu (Montekarlo un Zviedrijas WRC 7.vieta). Sarunas bija ar vēl daudziem sportistiem. Tāpat uzrunāju arī visas WRC komandas.

Pēcvārds
Šobrīd grūti pateikt, cik daudz beigās cilvēku strādāja pie tā, lai rallijs notiktu, bet viņu bija daudz. Prieks, ka visiem kopā mums izdevās pārsteigt ne tikai šeit Latvijā esošos cilvēkus, bet arī Eiropā. No savas puses parādījām, ka varam noorganizēt šāda līmeņa sacensības, tāpēc jācer, ka arī pārējie mūsu sabiedrotie būs vienisprātis un mēs spēsim turpināt iesākto. Šī ir jauna ERČ ēra, tāpēc esmu pārliecināts, ka nākamajos gados šis čempionāts būs vēl labāks.


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed.lv

Vēlreiz gribu pateikt lielu paldies visiem partneriem, atbalstītājiem un visai manai komandai. Normāls cilvēks tā nestrādātu, kā viņi strādāja (smejas). Kā man pēc rallija teica Čehijas Barum rallija organizētājs, tad mūsu rallijam vajag jaunu saukli - rally made by heart (rallijs organizēts no sirds). Visiem liels paldies!

Sarunas nobeigumā Strokšs atklāja, ka tagad visa komanda atvilks nelielu elpu, lai pēc tam ar jauniem spēkiem un emocijām ķertos klāt Talsu rallijam. Lai izdodas!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png