profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Labākās līdzjutēju fotogrāfijas no rallija Liepāja-Ventspils

Go4speed 13.02.2013 - 07:04 Labākās līdzjutēju fotogrāfijas no rallija Liepāja-Ventspils
Foto: Agris Kļaviņš

Ir noslēdzies pirmais Yuasa rallija līdzjutēju foto un video konkursa posms. Ar Go4speed draugiem.lv sekotāju palīdzību esam noskaidrojuši trīs autoru labākās šī posma fotogrāfijas. Fotogrāfiju autori saņems ekskluzīvo 2013. gada "Ape Motors" kailfoto kalendāru. Tāpat arī visu uzvarētāju fotogrāfijas tiks iekļautas rallija sezonas noslēguma balsojumā, kurā galvenā balva ir Yuasa akumulators vai 50 latu dāvanu karte no lielākā auto rezerves daļu piegādātāja "Ape Motors".

Pēc balsojuma noskaidrojies, ka pirmās divas vietas ieguvušas Kristapa Valkovska fotogrāfijas. Visvairāk balsu (191) saņēma šī fotogrāfija, kurā redzams rallija uzvarētājs Jari Ketomā, kuram seko helikopters.


Foto: Kristaps Valkovskis

Arī otrajā vietā ierindojās Kristapa fotogrāfija (132), kurā tajā pašā vietā redzams Raimonds Kisiels un viņa Mini automašīna.


Foto: Kristaps Valkovskis

Trešajā vietā, sīvi cīnoties ar vēl vienu Kristapa bildi no šī paša līkuma, ierindojās Inga, kura iemūžināja Aleksandra Grīvas automašīnu uz diviem riteņiem. Šī bilde saņēma 122 balsis.


Foto: Inga

Uzreiz aiz goda pjedestāla ar 114 balsīm palika vēl viena Kristapa Valkovska bilde, bet piektajā vietā ar 86 balsīm ierindojās Mārtiņa uzņemtā fotogrāfija, kurā iemūžināts Vasīlijs Grjazins.


Foto: Mārtiņš

Daudz balsis saņēma arī šī
Krista Andersona bilde (60), kurš nobildēja Emīla Blūma Ford Fiesta R2 automašīnu, kurai, braucot pa sasalušo granti, no riepām lido dzirksteles.


Foto: Krists Andersons

Ņemot vērā, ka pirmajās divās vietās ierindojies viens un tas pats autors, tad šī posma balvu (
ekskluzīvo 2013. gada "Ape Motors" kailfoto kalendāru) saņems trīs dažādi fotogrāfiju autori - Kristaps Valkovskis, Inga un Mārtiņš, bet cīņā par galveno balvu tiek divas Valkovska un viena Ingas fotogrāfija.

Nākamais YUASA rallija līdzjutēju foto un video konkurss norisināsies rallija Sarma ietvaros.

Visas līdzjutēju bildes apskatāmas ŠEIT
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png