profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bruņinieks debitē R2 klasē un otrajā posmā avarē (VIDEO)

Go4speed 04.02.2013 - 17:16 Bruņinieks debitē R2 klasē un otrajā posmā avarē (VIDEO)
Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

"ANB autpsports" rallija komanda vēl tikai pirms nepilnas nedēļas vēstīja par to, ka beidzot ir tikuši pie sen kārotās "Ford Fiesta R2" automašīnas un rallija "Liepāja-Ventpils" laikā notiekošajos pirmajos divos LRČ posmos startēs R2 klasē.

Debija komandas ekipāžai Naurim Bruņiniekam un Edgaram Grīnam izdevās lieliska, jo rallija čempionāta 1. posmā tika izcīnīta 3.vieta, uz ko pati komanda nemaz nebija cerējusi. Vēl 7. ātrumposmā komanda pat atradās otrajā vietā un pietuvojās R2 klases tābrīža līderim Ralfam Sirmacim, taču neveiksmīgi plīsa salona apsildes dzesēšanas šķidruma truba, un 8. ātrumposmu sportisti nobrauce neko neredot, jo pilnībā bija aizsvīdis automašīnas vējstikls.

„Mūsu mērķis pirmajos rallijos bija maksimāli iepazīties un apgūt jauno automašīnu, taču sanāca tā, ka tomēr finišējām trešie. Rallija segums bija tāds, ka riepas, kuras bija domātas visam rallijam, noplēsām jau pirmajā rallija pusē un pēcāk bijām spiesti braukt ar to, kas palicis. Tomēr ar trešo vietu esam ļoti apmierināti, jo nebijām cerējuši uzreiz cīnīties par augstām vietām. Ar jauno automašīnu arī esam ļoti apmierināti, vēl gan daudz ko mācīties," komentē komandas pilots Nauris Bruņinieks.


ANB Ford Fiesta pēc avārijas. Foto: Twitter

Diemžēl svētdien, 3. februārī, kad sākās 2. LRČ posma, jau no paša rīta ekipāža piedzīvoja avāriju. Kā jau daudzi, arī "ANB autosports" ekipāža cīnījās ar riepu trūkumu, jo dēļ ceļu seguma tās dila daudz ātrāk kā parasti.

„Otrajā ātrumposmā atkal aizsvīda priekšējais logs un pasliktinājās redzamība. Komplektā ar nodilušajām riepām, tas noveda pie avārijas. Diemžēl mums nebija jaunu riepu, kuras nomainīt uz otro rallija posmu. Līkumā izslīdējām un nokļuvām grāvī, ralliju vairs nebija iespējams turpināt," avārijas apstākļus skaidro Nauris Bruņinieks.

Onboard video no avārijas SS2:


Video no 1. rallija posma:


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png