profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ANB autosports realizē publiskā finansējuma piesaistes projektu un turpmāk startēs ar Ford Fiesta R2

Go4speed 29.01.2013 - 15:07 ANB autosports realizē publiskā finansējuma piesaistes projektu un turpmāk startēs ar Ford Fiesta R2
Šāda izskatīsies ANB komandas automašīna pirmo reizi izejot uz starta. Publicitātes foto

Sākot ar ralliju "Liepāja-Ventspils", Latvijas rallija čempionātā "R2" klasē uz starta redzēsim vēl vienu ekipāžu - "ANB autosports" pārstāvēto Nauris Bruņinieks/Edgars Grīns, kuri startēs ar "Ford Fiesta R2" automašīnu, kas būs viscaur rūtaina un klāta ar sponsoru vārdiem, attēliem un fotogrāfijām.

2012. gada februārī tika uzsākts unikāls projekts, kurā jebkurš cilvēks, ziedojot 10 latus, varēja kļūt par „ANB" rallija komandas sponsoru, iegādājoties 4x4 cm lielu laukumu uz „Ford Fiesta R2" rallija automašīnas. Jau šajā nedēļas nogalē, izejot uz starta rallijā „Liepāja-Ventspils", „ANB" komandas automašīnas dizains sastāvēs no aptuveni 4000 sešpadsmit kvadrātcentimetrus (4x4 cm) lieliem laukumiem, uz kuriem būs izvietoti visi sponsoru vārdi vai attēli.

Komandas vadītājs Gustavs Veitners atzīst, ka, lai gan sākotnēji plānots, ka sponsori būs tikai privātpersonas, nācies tomēr griezties arī pie uzņēmumiem un tā nu kopīgiem spēkiem, pēc nepilna gada, komanda ir tikusi pie kārotās automašīnas. Sponsori savus iesūtītos attēlus varēs apskatīt jau rallijā "Liepāja-Ventspils", kas notiks jau šajā nedēļas nogalē.

Ar jauno „Ford Fiesta R2" automašīnu trasē dosies „ANB" ekipāža Nauris Bruņinieks/ Edgars Grīns. „Tā kā jaunā automašīna ir tik tikko pabeigta, laika trūkuma dēļ, pilnībā apgūt šī auto iespējas ir grūti, taču noteikti liksim lietā visas zināšanas un prasmes, lai veiksmīgi finišētu, kas šajā rallijā ir galvenais," atzīst komandas pilots Nauris Bruņinieks.

Automašīnas 3D projekts

„ANB” komandas mērķis šogad ir startēt pilnu rallija sezonu „R2” klasē, kurā par lielākajiem konkurentiem var uzskatīt „Okartes Autosporta Akadēmijas” komandas ekipāžas.

Apskatot automašīnas dizaina projektu redzams, ka tukšie laukumi vēl ir gana daudz. Kā pastāstīja komandas vadītājs Gustavs, tad „šobrīd, kad mašīna beidzot brauks rallijā, strādāsim pie tā, lai esošie sponsori ir apmierināti ar mūsu sniegumu. Ja viss izdosies kā iecerēts, pēc rallija „Ventspils - Liepāja” atkal atvērsim sponsorēšanu individuālajiem sponsoriem un uzņēmumiem. Ja ir vēlme aizpildīt kādu brīvo rūtiņu, droši jautājiet."

Kā uzzinājām no komandas, automašīnas aplīmēšana līdz rallijam būs izaicinājums, jo tā tik tikko ir atvesta no Polijas. Taču komanda uzsver, ka uz starta noteikti stāsies ar visām sponsoru uzlīmēm.

Pielikumā piedāvājam apskatīt foto galeriju ar automašīnas 3D dizaina projektu.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png