profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vorobjovs un Zicāns turpinās mūs priecēt arī šogad

Mārtiņš Jankovskis 16.01.2013 - 15:50 Vorobjovs un Zicāns turpinās mūs priecēt arī šogad
Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns. Foto: Rihards Baumanis, Go4speed

Pagājušā rallija sezona Vorobjovs Racing ekipāžai nebeidzās tā, kā gribētos, jo trīs pēdējās sacensības sekoja trīs izstāšanās. Šī iemesla dēļ ekipāža pazaudēja trīs pirmās vietas (Latvijas un Igaunijas N4 grupā un absolūtajā Igaunijas rallija čempionāta kopvērtējumā).

''Pats apsveru jautājumu par karjeras beigšanu, bet ir nedaudz jāpaiet laikam un tad tiks pieņemts lēmums," pēc pēdējā rallija Sāremā teica Guntars Zicāns.

Ņemot vērā, ka straujiem soļiem tuvojas jaunā rallija sezona, portāls Go4speed sazinājās ar Guntaru, lai uzzinātu viņa un Jāņa plānus šai sezonai. ''Sākumā bija doma beigt aktīvi braukt rallijā. Tas bija saistīts gan ar laika trūkumu, gan arī ar finansēm. Jānim tas ir nedaudz savādāk, jo rallijs ir viņa darbs, bizness un sports. Tur nebija varianti, ka viņš varētu nebraukt," portālam Go4speed atklāja Guntars Zicāns.

''Taču pēc ilgstošām pārrunām abi atradām kopsaucēju, kā mēs varam sadarboties turpmāk. Esam vienojušies, ka šogad brauksim Latvijas čempionātā. Kāpēc nebrauksim Igaunijā? Esam tur braukuši divus pilnus gadus, kopvērtējumā iegūstot visu medaļu komplektu, tāpēc nolēmām tur vairs nebraukt. Tas tomēr papildus prasa gan laiku, gan finanses."


Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns. Foto: Rihards Baumanis, Go4speed

Jautājot, vai ekipāža plāno startēt arī kādos citos rallijos, Zicāns šobrīd atbildi nedeva. ''Par citiem rallijiem šobrīd grūti spriest, skatīsimies pēc laika, taču šobrīd esmu piekritis startēt astoņos posmos. Jānis, iespējams, brauks arī citos rallijos, bet pagaidām par to konkrētāk nekas nav zināms."

Sezonu ekipāža iesāks ar to pašu ''Mitsubishi Evo X'', ar ko pabeidza 2012. gada sezonu. ''Sākumā mašīna būs tā pati, taču uz vasaru (Talsiem), visticamāk, brauksim ar jaunu Evo X. Taču varu atklāt, ka krāsojums gan būs cits."

Arī šogad ekipāžas mērķis ir viens - čempiontituls. ''Mērķi šogad mūsu ekipāžai, protams, ir tie augstākie. Abi sapratām, ka vienam bez otra tagad būtu grūti cīnīties par augstām vietām, jo, lai sastrādātos perfekti, nepieciešams ilgs laiks un daudzi treniņi, ralliji," nobeidz Guntars, kurš piebilda, ka nākamnedēļ ekipāža pirms rallija ''Latvija - Ventspils'' aizvadīs treniņus. ''Jāpabrauc jau ir, jo sen nav braukts," tā Guntars.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png