profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Grjazins nākamgad plāno startēt Eiropas un pasaules rallija posmos

Mārtiņš Jankovskis 29.10.2012 - 07:45 Grjazins nākamgad plāno startēt Eiropas un pasaules rallija posmos
Vasīlijs Grjazins. Foto: srt.lv

Ja viss ietu pēc plāna, tad šogad ar Latvijas rallija licenci startējušajam Vasīlijam Grjazinam būtu jāstartē WRC Akadēmijā, taču pēc tam, kad Grjazina stūrmanis Georgijs Troškins paziņoja, ka pārtrauc pildīt stūrmaņa funkcijas, Grjazina plāni mainījās un dalība WRC Akadēmijā tika atsaukta.

Pavisam drīz tiks dots starts sezonas pēdējam IRC posmam, kurā uz starta izies jau pieminētais Grjazins. Izrādās, ka šis posms būs domāts tam, lai labāk sagatavotos nākamajam gadam, kurā ekipāžai ir lieli plāni.


Vasīlijs Grjazins. Foto: srt.lv

''Pēc plāna Vasīlijs nākamgad brauks vairākos Eiropas rallija čempionāta posmos. Šī iemesla dēļ mēs šogad gribējām izmēģināt spēkus kādā no IRC posmiem, lai es varētu salīdzināt Vasīlija līmeni ar pārējiem braucējiem,'' saka pilota tēvs un komandas treneris Staņislavs Grjazins.

''Mēs nākamgad neplānojam startēt kādā vienā konkrētā čempionātā, jo programma sastāvēs no vairākiem čempionāta posmiem. Izvēlēsimies tādus posmus, kas pēc manām domām dos maksimāli lielu pieredzi un kaut ko jaunu. Kā minimums noteikti brauksim divos pasaules rallija čempionāta posmos - Zviedrijā un Somijā, kā arī daudzos Eiropas rallija čempionāta posmos.''


Vasīlijs Grjazins. Foto: srt.lv

Runājot par šī rallija uzdevumiem, Staņislavs turpina. ''Mērķis obligāti finišēt nav. Uzdevums, ko bieži uzstādu - uzrādīt augstus rezultātus atsevišķos posmos. Būšu apmierināts, ja Vasīlijs uzrādīs pienācīgu tempu. Ja tiks pārsisti riteņi vai arī nāksies izstāties kādas citas neveiksmes dēļ, tā nebūs problēma, jo galvenais - braukt ātri,'' tā Staņislavs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png