profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Labākie līdzjutēju foto un video mirkļi no Latvijas rallija

Mārtiņš Jankovskis 05.10.2012 - 11:55 Labākie līdzjutēju foto un video mirkļi no Latvijas rallija
Foto: Agris Kļaviņš

Noslēdzies rallija ''Latvija 2012'' līdzjutēju foto un video konkurss, kurā līdzjutēji varēja iesūtīt bildes un video. Pēc balsošanas, kas notika portālā draugiem.lv, visvairāk balsu saņēma Ingas Brūderes video, kurā redzams, kā somu ekipāža rallija otrās dienas pirmajā posmā piedzīvo avāriju. Par laimi, neviens šajā negadījumā necieta.


Video: Inga Brūdere


Tikai nedaudz atpalika Jura Kačoreka bilde, kurā redzams Rūdolfs Grahoļskis/Reinis Vilsons un viņu sarkanais žigulītis, kas veiksmīgi sasniedza rallija finišu.


Foto: Juris Kačoreks

Sīvā cīņā trešajā vietā vēl viena Jura bilde, kurā redzami Mārupes Rally Team (MRT) atbalstītāji. Lai arī kāds, iespējams, šādas bildes uzskata par necieņas izrādīšanu sportistiem, uzreiz jāpaskaidro, ka šādi šie atbalstītāji sveic tikai savus favorītus un mīluļus.


Foto: Juris Kačoreks

Turpat aiz goda pjedestāla ierindojās Andža Tālmaņa bilde, kurā redzams, kā Kaspars Breijers/Gaidars Auns pazaudē sava Subaru Impreza automašīnas priekšējo bamperi. Taču, ņemot vērā, ka pirmajā trijniekā ir divas Jura bildes, tad šī bilde arī tiks pie balvas.


Foto: Andžs Tālmanis

Tāpat daudz balsu saņēma Agnijas Gulbes bilde, kurā redzama Ivara un Andra Velmes automašīnas aizmugure. Kā izteicās Ivars, tad pāris melnās izolentas, daži savilcēji un var braukt tālāk. To arī ekipāža apliecināja, kura finišā ar apskādēto auto rallijsprinta ieskaitē finišēja augstajā ceturtajā vietā absolūti, bet 4WD Open klasē - trešajā vietā.


Foto: Agnija Gulbe

Visi pirmo trīs vietu ieguvēji katrs saņems žurnāla "Top Gear" abonementu trīs mēnešiem. Paldies arī visiem pārējiem, kuri iesūtīja bildes. Līdz nākamajiem rallijiem!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png