profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjanuks pārkāpj uz Evo X (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 04.09.2012 - 20:12 Lukjanuks pārkāpj uz Evo X (VIDEO)
Aleksejs Lukjanuks. Foto: Rihards Baumanis, Go4speed

Uz jautājumu, kura braucēja sniegums visvairāk palicis atmiņā no šīs rallija sezonas, noteikti vairums pieminēs viena braucēja vārdu - Aleksejs Lukjanuks. Ja pagājušajā sezonā šis pilots vēl brauca ar ''Opel Astra'' automašīnu, tad šogad ''kosmonauts" (tāda ir pilota iesauka) jau ''lido'' ar pilnpiedziņas automašīnu.

Visskaļāk krievu pilots sevi pieteica Tallinas rallijā, kur sportists, braucot ar ''Mitsubishi Evo VII'', pārliecinoši apsteidza vairākus ātrus vietējos braucējus. Vēlāk Lukjanuks pārkāpa uz ''Mitsubishi Evo IX'' un rezultāti joprojām bija tādi, par ko runāja visi. ''Lukjanuks turpina pārsteigt. Nezinu, ja mums arī nebūtu tās visas tehniskās problēmas, vai mēs spētu pabraukt tik ātri, cik viņš. Baigi viņš močī," pēc Viru rallija, kurā sākumā uzvarēja Lukjanuks, bet vēlāk viņš tika diskvalificēts, portālam atzina Guntars Zicāns.


Lukjanuks Madonas rallijā. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Arī Kurzemes rallijā Lukjanuks pēc astotā posma bija tuvu tam, lai pacīnītos par uzvaru (tobrīd bija otrais), taču tad nācās izstāties tehniska defekta dēļ. Arī Neikšāna ekipāža pēc Kurzemes rallija atzina, ka Lukjanuks ir liels pārsteigums arī viņiem, tāpēc turpmāk no šī pilota būs jāuzmanās.

Jau pavisam drīz startēs priekšpēdējais Igaunijas rallija posms - Mulgi rallijs. Tajā dalību apstiprinājis arī Lukjanuks, kurš šoreiz brauks ar jaunākās paaudzes ''Mitsubishi'' automašīnu - ASRT kompānijā sagatavoto pilnīgi jauno ''Evo X R4''. Redzēs, kādus pārsteigumus šoreiz krievu sportists mums sagādās.


Ar šādu mašīnu atlikušos šīs sezonas posmus brauks Lukjanuks. Foto: asrt.eu

''Iespējas uz uzvara Igaunijas čempionātā principā ir zudušas. Tagad centīsimies palīdzēt ASRT komandai attīstīt šo automašīnu un centīsimies gūt baudu no atlikušajām sacensībām,'' tā portālam almrally.ru saka Lukjanuks.  

Piedāvājam jums aplūkot divus video, kuros ir izgriezti labākie momenti no Lukjanuka braukšanas. Jāsaka, ka dažos līkumos jābrīnās, kā sportists spēja savaldīt automašīnu. Jāatzīmē, ka Kurzemes rallija video sportists vienā ātrumposmā bija spiests ilgi cīnīties ar mušu.

Kurzemes rallija labākie momenti no Lukjanuka braukšanas


"Auto24 Rally Estonia" labākie momenti no Lukjanuka braukšanas
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png