profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Labākie līdzjutēju foto mirkļi no Kurzemes rallija

Go4speed 30.08.2012 - 21:30 Labākie līdzjutēju foto mirkļi no Kurzemes rallija
Foto: Agris Kļaviņš

Noslēdzies balsojums par Kurzemes rallija labāko foto vai video. 24 stundu laikā jebkurš draugiem.lv lietotājs varēja nobalsot par sev tīkamāko fotogrāfiju vai video. Apkopojot rezultātus, samērā pārliecinoši pirmo vietu ieguva Mārtiņa Vēja ''lidojošais žigulis'', par kuru "Man patīk" uzspieda vairāk nekā 270 lietotāji.


Foto: Mārtiņš Vējš

Otrajā vietā vienu brīdi, sīvi cīnoties ar žigulīti, atradās Mārtiņa Vanaga bilde, kurā redzams, kā Neikšāna/Dzirkala automašīnu finiša estakādē ļoti seksīgā apģērbā mazgā kāda meitene. Taču beigās šai bildei nācās samierināties ar otro vietu (nedaudz zem 200 līdzjutēju balsīm).


Foto: Mārtiņš Vanags

Ļoti sīva cīņa norisinājās par trešo vietu. Beigās ar vienas balss pārsvaru trešā vieta tika šai bildei, kuru uzņēma Agris Kļaviņš. Jāatzīmē, ka ceturtajā vietā palika vēl viena Agra bilde (skat pašā augšā).


Foto: Agris Kļaviņš

Līdz ar to visi pirmo trīs labāko fotogrāfiju autori savā īpašumā iegūs pa divām biļetēm uz "1000 km Grand Prix Riga" sacensībām, kas jau šo sestdien norisināsies Biķerniekos.

Daudz balsu saņēma arī šī Mārča Gajevska bilde. Tajā redzams uzraksts uz mašīnas motora pārsega.


Foto: Mārcis Gajevskis

Pirmo piecinieku noslēdz vēl viena Agra Kļaviņa bilde, kurā redzams, kā tramplīnā ar ''Mitsubishi Lancer WRC'' automašīnu lec Raimonds Kisiels.


Foto: Agris Kļaviņš

No video visvairāk balsis saņēma šis video, kurā redzams kārtējais lēciens no Kurzemes rallija.


Video: Jānis Elleris


Visas iesūtītās līdzjutēju bildes un video var apskatīties šeit
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png