profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc somu sportista smagās avārijas palīdzīgu roku sniedz arī Tanaks (VIDEO)

Go4speed 26.08.2024 - 21:05 Pēc somu sportista smagās avārijas palīdzīgu roku sniedz arī Tanaks (VIDEO)
Foto: Kaspar Amerikas

15 gadus vecais somu sportists Izaks Hatanmā, kurš ir šī brīža LRČ4 klases līderis, Paides rallijā, tobrīd cīnoties par goda pjedestālu, priekšpēdējā ātrumposmā piedzīvoja smagu avāriju. Sportists asfalta sekcija noskrēja no ceļa un uzmeta vairākus kūleņus.


Foto: Isak Hatanmaa

"Gandrīz maksimālā ātrumā norāvās mašīnas aizmugure, kur aizmugurējais ritenis nonāca grāvja malā. Tas kaut kam trāpīja un mēs sākām kūleņot. Mums viss kārtībā. Čempionāta nodrošināšana tagad jāpārliek uz Samsonas ralliju," tā sportists. Jāatzīmē, ka Hatanmā stūrmanim šī bija otrā avārija pēdējos trīs rallijos. Somijas rallijā Vetomies klasē sportists piedzīvoja visai smagu avāriju ar "Ford Escort MK2".

Kā vēsta igauņu mediji, tad pēc avārijas skatītāji sākotnēji gatavojās izsaukt mediķus, taču situāciju nomierināja WRC pilots Ots Tanaks, kurš tobrīd atradās notikuma vietā un vēroja ralliju. Tanaks esot nomierinājis skatītājus, jo ekipāža bija izkāpusi no auto un ar viņiem esot viss bijis kārtībā.


Foto: Raimonds Volonts

Vēlāk pēc negadījuma Hatanmā atklāja, ka viņš esot pacēlis īkšķi, ka ar viņiem viss esot kārtībā, bet tikai vēlāk viņš uzzināja, ka to esot parādījis Tanakam, kurš tobrīd trases malā brīdināja citas ekipāžas, lai tās samazina ātrumu.


View this post on Instagram

A post shared by Paide Rally (@paiderally)



Tanaks brīdina citas ekipāžas. Video: Asko Jõesma


Avārija no ekipāžas skatpunkta. Video: Isak Hatanmaa
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png