profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Somijas rallija čempionāta līderis pēc piedzīvotās avārijas izlaidīs Sardīnijas WRC

Go4speed 27.05.2024 - 11:12 Somijas rallija čempionāta līderis pēc piedzīvotās avārijas izlaidīs Sardīnijas WRC
Foto: Rallirinki / Teemu

Somijas rallija čempionāta līderim Ropem Korhonenam (''Toyota GR Yaris Rally2'') aizvadītais Somijas ''Mad-Croc Länsirannikon'' rallija nebija veiksmīgs. Pēc pirmās dienas sportists ieņēma trešo vietu, bet diemžēl sestdien Korhonens piedzīvoja avāriju un bija spiests izstāties. Interesanti, ka sestdienas pirmajā ātrumposmā pāris minūšu laikā avārijas piedzīvoja četras favorītu ekipāžas.

Kā noskaidrojies, tad Korhonens pēc piedzīvotās avārijas būs spiests izlaist Sardīnijas WRC ralliju. Korhonenam pēc negadījuma tika veikta medicīniskā pārbaude, pēc kuras tika pieņemts lēmums izlaist Sardīnijas ralliju.


Foto: Rautio Motorsport

"Tā avārija notika tik lielā ātrumā, ka uzskatīju, ka vislabāk būtu veikt medicīnisko pārbaudi. Jutu sāpes mugurā, un vairāki ārsti ieteica nebraukt uz Sardīniju. Veselība ir pirmajā vietā, un šis lēmums netika pieņemts vieglprātīgi, bet gan balstoties uz ārsta atzinumu. Vēlos atvainoties visai komandai un visiem mūsu partneriem," saka Korhonens, kurš šīs sezonas četros Somijas rallija čempionāta posmos ir izcīnījis divas uzvaras un reizi palicis trešais. WRC2 klasē, piedaloties divos posmos, 25 gadus vecais soms ir devītais.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png