profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Labākie līdzjutēju foto mirkļi no Igaunijas rallija

Go4speed 28.07.2012 - 13:03 Labākie līdzjutēju foto mirkļi no Igaunijas rallija
Foto: Mārtiņš

Noslēdzies portāla Go4speed un AD REM Auto rīkotais ''auto24 Rally Estonia'' līdzjutēju foto un video konkurss - 5. posms. Visas iesūtītās fotogrāfijas (šoreiz netika saņemts neviens video) tika nodotas balsošanā portālā Draugiem.lv, kurā visi portāla lietotāji, spiežot "Man Patīk", varēja balsot par sev tīkamākajām fotogrāfijām.

Pēc 24 stundu balsošanas visvairāk balsu saņēma Mārtiņa fotogrāfija, kurš kādā ātrumposmā iemūžināja Tjerī Noivila ekipāžu, kura rallija beigās izcīnīja otro vietu. Jāatzīmē, ka šī Mārtiņa bilde tiks iekļauta rallija sezonas noslēguma balsojumā, kurā galvenā balva ir foto tehnika 200 latu vērtībā.


Foto: Mārtiņš

Ilgu laiku ar Mārtiņa fotogrāfiju sīvi cīnījās Artūra bilde, kurā, savukārt, bija redzams, kā kūleni uzmet AL-Radži ekipāža. Pašās beigās tomēr nedaudz priekšā aizsteidzās Noivila fotogrāfija, kamēr Artūra bilde ierindojās godpilnā otrajā vietā.


Foto: Artūrs

Sīvā cīņā trešo vietu izcīnīja Ulda Vizuļa bilde, kurā redzams ukraiņu sportista lēciens lielajā tramplīnā.


Foto: Uldis Vizulis

Līdz ar to visi pirmo trīs vietu ieguvēji savā īpašumā iegūs pa divām ieejas biļetēm uz ralliju "Kurzeme 2012".

Jāatzīst, ka cīņa par trešo vietu bija ļoti sīva, jo trešās vietas ieguvējs trīs nākamos sekotājus apsteidza tikai par pāris balsīm. Ceturtajā un piektajā vietā ierindojās vēl divas Artūra bildes.


Foto: Artūrs


Foto: Artūrs

Sestajā vietā ierindojās Baibas Eihenbergas bilde, kurā gan nav redzams rallija sacensību dalībnieks, bet gan kāda līdzjutēja VIP "Moskvitch" automašīna, kas piesaistīja daudzu fanu acu skatienus. Tāpat šī mašīna varēja lepoties ar iespaidīgu mūzikas aprīkojumu. 


Foto: Baiba Eihenberga

Visas līdzjutēju bildes var redzēt šeit
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png