profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Somu sportists Igaunijas rallijā uzmet septiņus kūleņus (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 26.07.2012 - 19:29 Somu sportists Igaunijas rallijā uzmet septiņus kūleņus (VIDEO)
Foto: Artūrs

Igaunijā notiekošais rallijs šogad pulcēja ļoti kuplu dalībnieku skaitu. Bez ierastajām rallija automašīnām savu meistarību viltīgajos Igaunijas ceļos demonstrēja arī vēsturisko automašīnu braucēji. Kamēr vieni varēja priecāties par finiša sasniegšanu, tikmēr citiem šis rallijs beidzās ar izstāšanos, jo šis ir sporta veids, kur daudz ko nosaka tehnika un tās sagatavotība. Taču bija arī tādi sportisti, kuri bija spiesti izstāties pēc piedzīvotas avārijas.

Smagu avāriju (septiņus kūleņus) jau pirmajā ātrumposmā piedzīvoja somu sportists Joni Papunens, kurš vēsturisko automašīnu klasē brauca ar "BMW 2002".

Papunena avārija:


Taču šis nebija vienīgais sportists, kurš avarēja šajā vietā, jo bez viņa vēl vairāki braucēji šajā vietā pieļāva kļūdas.

Poļu ekipāža pieļauj kļūdu:


Diemžēl šo sportistu vietā bija arī Jānis Dūcis, kurš nedaudz vēlāk pēc šīs kļūdas bija spiests izstāties.

Dūcis pieļauj kļūdu:


Tāpat iespaidīgu avāriju piedzīvoja somu sportists Janne Korhonens, kurš arī uzmeta vairākus kūleņus. Taču, atšķirībā no sava tautieša, somu braucējs vēl spēja nelielu gabaliņu pārvietoties saviem spēkiem.

Iespaidīgā Korhonena avārija:


Vairākas avārijas Igaunijas rallijā notika arī pilsētas ātrumposmā pēc lielā tramplīna. Ja dažām ekipāžām rallijs šajā vietā beidzās, tad citas pēc vairāku sekunžu zaudēšanas spēja turpināt braukt. Arī Mārcis Ķenavs un Kārlis Nebars šeit pieļāva kļūdas, taču abi sportisti spēja turpināt braukt.
 


Skats no mašīnas salona:




Tāpat kādā ātrumposmā kļūdu pieļāva Al Radži ekipāža, taču tā spēja turpināt ralliju.



Skats no mašīnas salona (no 2:30)
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png