profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Noslēdzies konkurss "Labākie līdzjutēju foto un video mirkļi no BTA Rally Talsi"

Go4speed 19.05.2011 - 14:06 Noslēdzies konkurss "Labākie līdzjutēju foto un video mirkļi no BTA Rally Talsi"
Paldies visiem aktīvajiem rallija faniem, kuri „Go4speed" rīkotajam konkursam iesūtīja daudz un interesantas fotogrāfijas un video no „BTA Rally Talsi". Aizraujošākos no tiem jau esam atspoguļojuši ziņu sadaļā, taču pārējos var apskatīt zemāk pievienotajā foto galerijā.

Trīs labāko foto un trīs labāko video autoriem dāvinām divas skatītāju kartes uz ralliju „Jēkabpils - Madona 2011", kas norisināsies jau drīzumā - 4., 5. jūnijā.

Par vienu no uzvarētājiem labāko foto mirkļu kategorijā kļūst rallija līdzjutējs Normunds, kurš bija pirmais un vienīgais, kurš fotogrāfijas atsūtīja tieši no notikuma vietas.

Nirmunds
Foto: Normunds

Vēl par uzvarētāju kļūst Krists Andersons, kuram izdevās noķert divus lieliskus foto, kur auto balansē uz līdzsvara robežas.

Foto: Krists Andersons
Foto: Krists Andersons

Trešais uzvarētājs ir Kaspars Svēte, kurš iemūžinājis veselu sēriju ar skaistiem lēcieniem vietā, ko sauc par „kamieļa muguru" - kā stāsta aculiecinieki, šajā vietā šogad fotogrāfi nav manīti, tapēc balva Kasparam par to, ka atradies īstajā vietā un laikā.

kaspars svēte
Foto: Kaspars Svēte

Labākie video tiek Rihardam Broničam par Sviļa zīmes video no pilsētas posma, Toms Timoško, kurš iemūžināja Ernstsona iespaidīgo lēcienu „kamieļa mugurā" un Uldis Vizulis, kurš iemūžinājis Guršeļevska pilsētas tramplīna lēcienu, kas saņēma skatāmākā lēciena balvu „BTA Rally Talsi".







Specbalva - T-krekls no „Go4speed" tiek Raivo Lucam, kurš iemūžinājis veselus 3 dāžādus aizraujošus mirkļus: Tuškanovas iekarsušos līdzjutējus, izplalīdzīgos līdzjutējus - stūmējus 5. atrumposmā un Bultanseva ekipāžas iespaidīgo kūleni 10. ātrumposmā.

Līdz nākamajam rallijam!

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png