profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ukraiņi "uzsauc" ralliju un gaida ciemos latviešus

Mārtiņš Jankovskis 14.06.2012 - 12:46 Ukraiņi "uzsauc" ralliju un gaida ciemos latviešus
Foto: www.aleksandrov-rally.com

6. un 7. jūlijā jeb divas nedēļas pirms kārtējā Latvijas rallija čempionāta posma tiks aizvadīts Ukrainas atklātā rallija čempionāta otrais posms un trešais Austrumu zonas Eiropas rallija kausa izcīņas posms - ''Aleksandrov Rally Karpati''. Šim rallijam ir sena vēsture, jo daži no ceļiem, pa kuriem vedīs ''Aleksandrov Rally Karpati", ir izmantoti bijušās PSRS rallija čempionātā.

Šis rallijs dalībniekiem piedāvās daudzveidīgus ātrumposmus ar grants un akmeņainas grants segumu. Tradicionāli šī rallija ''gardākais kumosiņš" ir leģendārais 27 kilometrus garais ātrumposms ''Šurdin", kas izvietots tāda paša nosaukuma kalnu pārejā vairāk nekā 1000 metru augstumā virs jūras līmeņa. Tāpat šogad  būs arī 30 kilometru garš ātrumposms ''Bukovina", kas vijas gar Karpatu kalnu pakāji un ir ar raksturīgu smalkas grants segumu, un iespaidīgiem vidējiem ātrumiem.


Foto: www.aleksandrov-rally.com

Ņemot vērā FIA prasības attiecībā sacensībām ar koeficientu 2, ''Aleksandrov Rally Karpati" norisināsies divas dienas. Saskaņā ar rallija programmu, piektdien, 6.jūlijā, notiks iepazīšanās ar trasi un svinīgā sacensību atklāšanas ceremonija. Tāpat 6.jūlijā paredzēti divi īsi ''Super Special'' ātrumposmi, kas būs izvietoti reģiona galvaspilsētas Červoncu pilsētas centrā. Svētdien, 7.jūlijā, rallija dalībniekus gaida vairāk nekā 140 km gara distance, kurā tad arī noskaidrosies ''Aleksandrov Rally Karpati" uzvarētājs un balvu ieguvēji.

Taču šeit sākas pati interesantākā šī stāsta daļa - rallija organizatori nolēmuši, ka visi sacensību dalībnieki, kas startēs ar ārvalstu ASN licenci, tiks atbrīvoti no dalības maksas. Bez tam organizatori piedāvā ārvalstu sportistiem savu palīdzību loģistikas organizēšanā un transporta izdevumu optimizēšanā, un muitas procedūru vienkāršošanā, kā arī, ja tas būs nepieciešams, iespēju iznomāt dažādu klašu sacensību automašīnas Ukrainā. Tāpat sportistiem, kas neplāno vēl šogad startēt šajā rallijā, tiks dota iespēja tikai iepazīties ar trasi.


Foto: www.aleksandrov-rally.com

Detalizētāka informācija un rallija dokumenti būs atrodami ''Aleksandrov Rally Karpati" mājas lapā www.aleksandrov-rally.com krievu un angļu valodās. Ja ir kādi jautājumi, tad droši var zvanīt Ukrainas rallija komitejas loceklim Vladimiram Ņekrasovam (+38 068 804 0526, e-mail: nekrasov.rally@gmail.com).

Rallija ''Aleksandrov Rally Karpati" organizatori priecāsies redzēt Latvijas sportistus interesantajās, sarežģītajās un skaistākajās Rietumukrainas sacensībās!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png