profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Madonas rallija viltīgais līkums un lielais tramplīns (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 12.06.2012 - 07:59 Madonas rallija viltīgais līkums un lielais tramplīns (VIDEO)
Foto: Agris Kļaviņš

Madonas rallijs šogad noslēdzās traģiski, jo rallija pirmajā dienā bojā gāja rallija stūrmanis Igors Bartaščenoks. Arī pilsētas posms noslēdzās daudz ātrāk nekā sākotnēji bija plānots, jo smagu avāriju piedzīvoja lietuvieša Roka Kvaracejusa ekipāža, kura pēc ieskriešanas kokā tika nogādāta slimnīcā.


Roka Kvaracejusa ekipāža pēc avārijas. Foto: Twitter

Ātri rallijs beidzās igauņu ekipāžai Sanderam Siniorgam/Kristenam Laosam, kuri nenovaldīja savu ''Honda Civic Type-R'' automašīnu un jau pirmajā posmā ieskrēja kokā. Kā ziņo viens no ekipāžas locekļiem, tad kādā līkumā mašīna par daudz izslīdēja un ar aizmuguri trāpīja pa koku.

Ekipāža pēc avārijas:

 
Noteikti vairākiem sportistiem un skatītājiem šis Madonas rallijs paliks atmiņā ar pirmajā posmā lielo tramplīnu. Visvairāk ovācijas un aplausus saņēma Mārtiņš Svilis, kurš šajā tramplīnā lēca visaugstāk un vistālāk. Taču, kā vēlāk izrādījās, tad šis lēciens sabojāja mašīnas piekari, kas vēlāk arī atspoguļojās rezultātos.

Sviļa iesaidīgais lēciens


Otrās dienas pirmajos divos posmos kopā ar pārējiem rallija braucējiem trasē devās arī rallijsprintisti. Diemžēl vairākām ekipāžām sarežģīts izrādījās kāds ceturtā ātrumposma līkums, kurā kļūdījās vairāki sportisti. Ja daži no tiem tikai zaudēja laiku, tad dažiem rallijs šajā līkumā arī beidzās.

SS4/SS6 neveiksmes


Šajā video var apskatīt, kā ceturtajā posmā piedzīvotā avārija izskatījās no Ivara un Andra Velmes redzespunkta.

Ivars un Andris Velme piedzīvo avāriju


Šajā video var redzēt, kā SS4 no trases izlido Mārča Ķenava ekipāža. Kā ziņo aculiecinieki, tad ekipāžai ļoti aktīvi atgriezties trasē palīdzēja Kārlis Nebars un Gundars Berķis, kuriem rallijs tobrīd bija beidzies.

Mārcis Ķenavs izlido no trases
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png