profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

LĪDZJUTĒJU FOTO: iespaidīgais tramplīns

Go4speed 11.06.2012 - 13:15 LĪDZJUTĒJU FOTO: iespaidīgais tramplīns
Foto: Kristaps Usvils

Turpinot tradīciju, portāls Go4speed piedāvā jums aplūkot dažas labākās līdzjutēju bildes no aizvadītā Madonas rallija, kurā ātrākā bija Georga Grosa ekipāža. Jau pavisam drīz katra līdzjutēja iesūtīto foto mēs nodosim balsošanā, lai noskaidrotu labākos autorus, kas arī tiks pie balvas.

Šeit rallija līdzjutējs Reinis nobildēja Anda Neikšāna/Māra Jēkabsona ekipāžu pilsētas ātrumposmā, kura kādā līkumā nedaudz pabojāja zālienu un nervus rallija fotogrāfiem.


Foto: Reinis Grīnvalds

Vairāki skatītāji iesūtīja Mārtiņa Sviļa ekipāžas iespaidīgo lēcienu kādā tramplīnā, pēc kura Sviļa automašīnai bija radušies bojājumi. Neskatoties uz to, Mārtiņš spēja turpināt ralliju un beigās izcīnīja desmito vietu.


Foto: Inga Širaka

Nedaudz tuvāk minētajam tramplīnam stāvēja Agris Kļaviņš, tāpēc Agrim Sviļa lēciens izskatās vēl iespaidīgāks.


Foto: Agris Kļaviņš

Tāpat Agrim izdevās iemūžināt OAA komandas karsējmeitenes, kuras pozēja pie vienas no komandas automašīnām.


Foto: Agris Kļaviņš

Līdzjutējam Vadimam izdevās iemūžināt šādu bildi no Madonas rallija. 


Edgara Baloža/Ivo Pūķa ekipāža. Foto: Vadims Sendže

Mārtiņš Piebalgs uzfilmēja video, kurā redzams, kā Mārcis Ķenavs pirms kāda līkuma nespēj laicīgi sabremzēties un aiziet taisni. Bet, piepalīdzot skatītājiem un komandas biedriem Kārlim Nebaram un Gundaram Berķim, viņi spēja tikt laukā un turpināt ralliju.


Video: Māriņš Piebalgs

Atgādinam, ka
Ad Rem auto rallija līdzjutēju foto un video konkurss rallijs "Madona 2012" vēl turpinās. Arī jūs līdz trešdienas plkst 18:00 vēl varat iesūtīt savas bildes/video, kuras pēc tam tiks nodotas balsošanā. Par visu vairāk var lasīt šeit
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png