profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Marko Martina un Ota Tanaka komanda aizvada testus Alūksnes pusē (VIDEO, FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 21.08.2020 - 23:53 Marko Martina un Ota Tanaka komanda aizvada testus Alūksnes pusē (VIDEO, FOTO)
Foto: Rally Alūksne

Svētdien Dienvidigaunijas ceļos norisināsies ''Louna-Eesti'' rallijs, kas šogad pulcēs kuplu un spēcīgu dalībnieku sastāvu. Pavisam kopā uz starta plāno iziet gandrīz 100 ekipāžas, starp kurām septiņas brauks ar WRC spēkratiem, bet 13 ar R5 tehniku.


Foto: Rally Alūksne

Kamēr visi WRC piloti testus pirms gaidāmā rallija aizvadīja Igaunijā, Marko Martina un Ota Tanaka RedGrey komanda, kuras braucēji startē ar ''Hyundai'' rūpnīcas komandas automašīnām, trīs dienu testus aizvadīja Alūksnes pusē, ko organizēja Rally Alūksne komanda. Šajos testos ar ''Hyundai i20 R5'' automašīnu piedalījās trīs piloti - Nikolajs Grjazins, Ole-Kristians Veibijs un Jari Hutunens, kuri ir vieni no galvenajiem favorītiem uz uzvaru gaidāmajā rallijā. Humoram gan jāpiebilst, ka Veibijs savā Twitter profilā atzīmēja, ka aizvada testus Igaunijā.


Foto: Rally Alūksne

Jāsaka, ka divas dienas testus apmeklēja arī Marko Martins. Kā noskaidroja portāls Go4speed, tad testi aizritēja labi un bez nekādiem starpgadījumiem. Arī braucēji atzina, ka ar aizvadītajiem testiem ir apmierināti un viņi ir gatavi gaidāmajam rallijam.


Foto: Rally Alūksne

"Esam testos, lai gatavotos Louna-Eesti rallijam, kā arī, lai atrastu labākos regulējumus. Bet, protams, galvenais iemesls, kāpēc esam šeit, lai sagatavotos ''Rally Estonia'' WRC posmam. Mūsu plāns WRC rallijam, protams, ir uzvarēt savā klasē. Lielākie konkurenti? Protams, gan šajā, gan WRC posmā tas būs mans komandas biedrs Nikolajs Grjazins, kurš zina šos ceļus. Arī Mads Ostbergs būs sīvs konkurents. Jāsaka, ka daudzi braucēji būs ātri. Kā pats gatavojos rallijam? Protams, skatāmies rallija video onbordus, bet svarīgi ir arī, lai tu justos labi un nebūtu saguris, un lai būtu enerģijas pilns. Ir jābūt uzlādētām baterijām. Ir pareizi jāēd un kārtīgi jāizguļas,'' tā pēc aizvadītajiem testiem izteicās Ole-Kristians Veibijs.


Foto: Rally Alūksne

Pateicoties Rally Alūksne komandai un personīgi Andai Podziņai, piedāvājam jums intervijas ar Veibiju un Grjazinu pirms gaidāmā ''Louna-Eesti'' un ''Rally Estonia'' rallijiem.

Sportistu intervijas pirms gaidāmā rallija:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png