profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Jēts un Grjazins izcīna uzvaras 2. un 3. Latvijas rallija čempionāta posmā

Go4speed 16.08.2020 - 23:31 Jēts un Grjazins izcīna uzvaras 2. un 3. Latvijas rallija čempionāta posmā
Nikolajs Grjazins

''Rally Liepāja'' ietvaros tika aizvadīts arī 2. un 3. Latvijas rallija čempionāta posms. Sestdien sportisti savu meistarību demonstrēja Talsu ceļos, kur ātrākais bija igaunis Rauls Jēts. Priekšpēdējā posmā pārliecinošs līderis bija Nikolajs Grjazins, taču dienas noslēdzošajā posmā krievu braucējs avarēja.


Rauls Jēts. Foto: Reinis Grīnvalds

Otro vietu izcīnīja Edijs Bergmanis, bet trešais bija Mārtiņš Sesks. Neveiksmīgs šis posms padevās Jānim Vorobjovam, kurš vispirms saņēma sodu par pāragru startu, bet vēlāk pārsita mašīnas riteni, kas finišā deva ceturto vietu. Piektā vieta absolūti un otrā LRČ3 klasē Reinim Nitišam. Diemžēl pirmajā posmā elektronikas defekta dēļ izstājās Elviss Hermanis, bet otrajā posmā avarēja Guntis Lielkājis.


Foto: Ciedra Racing Team.

Svētdien Liepājas pusē tikai aizvadīts trešais posms, kur šoreiz ātrākais bija Grjazins. Minūti un septiņas sekundes viņam zaudēja Vorobjovs, bet trešais - Jēts. Diemžēl izstāšanos piedzīvoja Edijs Bergmanis, kuri, būdami otrajā vietā, otrajā posmā piedzīvoja avāriju. LRČ3 klasē pēc četriem posmiem līderis bija Mārtiņš Sesks, taču tad Sesks pēc iespaidīga lēciena tramplīnā pārsita mašīnas radiatoru un izstājās. Tas klasē uzvaru ļāva svinēt Gregoram Jētsam, kurš par desmit sekundēm apsteidza Nitišu.


Foto: MVFoto

Rallijsprinta ieskaitē, kur bija jāveic trīs ātrumposmi, ātrākais bija Uldis Lepiksons, par 50 sekundēm apsteidzot Madaru Dīriņu. Tikmēr Historic Absolut ieskaitē ātrākais bija Normunds Otomers, kurš gandrīz par divarpus minūtēm apsteidza Artūru Ozoliņu.

Sezonas noslēdzošais LRČ posms notiks Sāremā salā.

LRČ 2.posma rezultāti:


LRČ 3.posma rezultāti:


Rallijsprinta rezultāti:


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png