profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brāļi Hanseni atgriežas Pasaules RX

Go4speed 06.03.2019 - 13:03 Brāļi Hanseni atgriežas Pasaules RX
Foto: @autohebdo

Kā ziņo fiaworldrallycross.com, tad Pasaules RX čempionātam pieteikušies arī brāļi Timijs un Kevins Hanseni, kuri ar ''Peugeot 208 Supercar'' automašīnām startēs ''HANSEN MJP'' komandā.

''Pēc tam, kad ''Peugeot Sport'' nolēma aiziet no Pasaules RX, Hansenu ģimene palika bez programmas un bez komandas. Tas bija viens no smagākajiem laikiem. Pēc tam, smagi strādājot un, izrādot mūsu mīlestību pret rallijkrosu, mums izdevās izveidot komandu un nodrošināt budžetu, lai atgrieztos Pasaules RX,'' saka 14-kārtējais Eiropas rallijkrosa čempions Kenets Hansens.

''Sajūtas ir tādas, ka bijušas ilgas un garas ziemas brīvdienas kopš mūsu pēdējā starta novembrī. Ir lieliski paziņot, ka esam atpakaļ Pasaules RX. Ilgu laiku mēs nezinājām, vai tas notiks, tāpēc esmu ārkārtīgi priecīgs, ka viss atrisinājies un ka varēsim startēt Pasaules RX. Skatoties uz braucēju un komandu sarakstiem, kas pieteikušies čempionātam, šī solās būt aizraujoša sezona.''


Foto: Peugeot Sport

''Pieliekot vēl klāt pāris jaunas trases, tas viss šo čempionātu padara neparedzamu. Taču man apkārt ir fantastiska komanda, kā arī ''Peugeot 208 Supercar'' ir lieliska automašīna. Mūs sagaida saspringts gads, bet nevaru sagaidīt, kad viss sāksies Abū Dabī posmā. Visiem tiem, kas ticēja Hansen Motorsport un rallijkrosam, kas ir fantastisks sporta veids, nespēju izteikt, cik pateicīgs jums esmu. Tagad mums priekšā jauni mērķi, jauni izaicinājumi, jaunas sacīkstes un ceru, ka jaunas uzvaras,'' saka Timijs Hansens.

2018.gada sezonā 26 gadus vecais Timijs Pasaules RX kopvērtējumā izcīnīja sesto vietu, bet viņa jaunākais brālis Kevins palika astotais.

Jāatzīmē, ka šogad paralēli notiks “Global Rallycross Europe” jeb “GRC Europe” rallijkrosa seriāls, kurā arī startēs abi brāļi Hanseni.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png