profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mads Ostbergs aizvada testus ar Lietuvas RX komandas jauno auto

Go4speed 18.12.2018 - 23:39 Mads Ostbergs aizvada testus ar Lietuvas RX komandas jauno auto
Foto: Ernestas Staponkus

Jau ziņojām, ka ''Citroen Racing'' komandu nākamajā sezonā neatbalstīs viens no tās galvenajiem sponsoriem Abū Dabī, tāpēc komanda nākamsezon startēs ar divām ekipāžām. Līdz ar to pēc šiem notikumiem vietu komandā zaudēja norvēģis Mads Ostbergs, kurš nu uzsācis meklēt sev variantus, kur turpināt savu autosportista karjeru.


Foto: Ernestas Staponkus

17.decembrī sportists savos sociālajos tīklos publicēja foto no lidostas, kur bija rakstīts: ''Laiks atrast darbu”. Kā vēlāk noskaidrojās, tad Ostbergs devās uz Beļģiju, kur sportists aizvadīja testus ar lietuviešu rallijkrosa komandas ''ESmotorsport'' jauno ''Škoda Fabia WRX''. Kā ziņo purerallycross.com, tad testus aizvadīs arī Andreas Bakeruds, kuram arī pēc Audi aiziešanas no Pasaules RX šobrīd nav vieta nevienā no komandām. Ar šo rakstu savā Facebook lapā dalījās ESmotorsport komanda.

''Divu dienu tikšanās un nelieli testi aizvadīti. Man ir labi varianti uz nākamo sezonu. Esmu pozitīvi noskaņots saistībā par nākamo sezonu. Ceru, ka varēsim kaut ko ietīt, lai zem eglītes varētu sev palikt dāvanu. Noteiktu informējušu jūs par jaunumiem. Paldies, ka esat tik atbalstoši,'' ziņo Mads Ostbergs.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png