profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

STARD komanda būvē jaunu auto un plāno turpināt sadarbību ar Jāni Baumani

Go4speed 18.12.2018 - 20:52 STARD komanda būvē jaunu auto un plāno turpināt sadarbību ar Jāni Baumani
Foto: Baumanis Motorsport Photography

Austrijas rallijkrosa komanda STARD paziņojusi, ka tā būvē jaunu "Ford Fiesta" automašīnu dalībai jaunajā pasaules RX čempionāta sezonā. Tāpat komanda paziņoja, ka tā savā sastāvā plāno paturēt latvieti Jāni Baumani.

STARD komanda ar jauno auto plāno uzlabot sniegumu 2019.gada sezonā. "Esam ļoti laimīgi par šī gada rezultātiem. Domāju, ka visi uzskatīja, ka starp privātajām un vadošajām rūpnīcas komandām būs lielāks atstatums, taču mēs pierādījām, ka ar pareiziem uzlabojumiem, pareizu pieeju un pēdējos gados iegūtu pieredzi ir iespējams samazināt atstatumu no līderiem. Salīdzinājumā ar pagājušo gadu, kad bija šis pats braucējs un tā pati mašīnas struktūra, šogad tiešām bijām progresējuši. Esam laimīgi ar rezultātiem," saka STARD izpilddirektors Mihaels Sakovičs.

"Šobrīd izstrādājam jaunu mašīnu, kas būs vēl efektīvāka izmaksās un vieglāk lietojamas mūsu klientu komandām, kā arī tajā pašā laikā veicam vairākas būtiskas izmaiņas, bet nemainām sevi pierādījušo un veiksmīgo filozofiju. Mēs ceram vēl vairāk uzlabot mūsu pasaules čempionāta augstākā līmeņa, klientiem draudzīgo, efektīgo un ārkārtīgi uzticamo Supercar auto."


Foto: Baumanis Motorsport Photography

Atgādināsim, ka šogad Baumanis pasaules RX sezonu noslēdza devītajā vietā, būdams otrs labākais ne-rūpnīcu braucējs. "Mūsu mērķis un plāns ir turpināt sadarbību ar Jāni. Pēdējo gadu laikā esam ļoti uzlabojuši mūsu sadarbību. Starp mums ir uzticība, pārliecība, kā arī mēs saprotam viens otru, kas ir panākuma atslēga šī gada pieklājīgajiem rezultātiem. Arī viņš regulāri progresē kā braucējs, tāpēc būtu ļoti laimīgi turpināt šo sadarbību. Šobrīd norit pārrunas," saka komandas vadītājs Manfrēds Štols, piebilstot, ka šobrīd komanda smagi strādā, lai čempionātā varētu startēt ar divām mašīnām.

"Raugoties uz 2019.gada sezonu, viss tagad ir iespējams. Mēs joprojām koncentrējamies uz RX ar nākotnes plāniem saistībā ar elektro auto. Mēs jau daudzus gadus intensīvi strādājam pie elektriskajiem motosporta projektiem. Mēs ceram uz nākotni."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png