profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs ar Supercar Lites auto startēs 'RallyX Nordic' un Dienvidāfrikas RX sacensībās

Go4speed 03.10.2018 - 15:02 Nitišs ar Supercar Lites auto startēs 'RallyX Nordic' un Dienvidāfrikas RX sacensībās
Foto: Sports Racing Technologies

Eiropas rallijkrosa čempions Reinis Nitišs piedalīsies Ziemeļeiropas rallijkrosa čempionāta (RallyX Nordic) sezonas pēdējā posmā, kas notiks Zviedrijā. Sportista rīcībā būs Supercar Lites automašīna, un Reiņa komandas biedrs būs Vasīlijs Grjazins.

''Eiropas čempiona pievienošanās komandai ir labākais, kas var notikt mums un mūsu RX2 braucējam Vasīlijam Grjazinam,'' iesāk Ģirts Krūzmanis. ''Jūtu, ka tas mums dos enerģijas un motivācijas lādiņu. Nitišs ir ļoti talantīgs braucējs, taču viņa labākā īpašība ir vēlme pēc ātruma un panākumiem. Mūsu komanda ir būvēta uz tādiem pašiem principiem. Mēs mīlam uzvarēt, tāpēc čempions mūsu sastāvā var tikai mūs padarīt labākus. Grjazinam šī būs lieliska iespēja mācīties, taču vienlaikus, kuram gan negribas sacensties ar jauno čempionu?”


Foto: Sports Racing Technologies

Reinis atzina, ka startēs Zviedrijā un Pasaules RX čempionāta noslēdzošajā posmā, kas notiks Dienvidāfrikā. ''Otrdien aizvadījām labus testus. Dienas pirmā puse bija saulaina un sausa, bet pēc tam sāka līt. Tas ir labākais, kas vienā testu dienā var notikt, jo varēju izmēģināt auto dažādos apstākļos. Domāju, ka atradu ļoti labu ātrumu, taču patieso manu ātrumu redzēsim Zviedrijā,'' tā Reinis Nitišs.

Tikmēr Vasīlijs Grjazins bija priecīgs par testiem kopā ar Nitišu, jo Reinis viņam palīdzēja atrast pareizos regulējumus, kā arī deva vērtīgus braukšanas padomus.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png