profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Jānis Baumanis: Devītā vieta pēc pirmās dienas ir diezgan pozitīvi

Go4speed 15.09.2018 - 21:14 Jānis Baumanis: Devītā vieta pēc pirmās dienas ir diezgan pozitīvi
Foto: Baumanis Motorsport Photography

Jānis Baumanis pēc pirmās “Neste RX of Latvia" dienas atzīst, ka rezultāts runā vairāk nekā sajūtas: "Devītā vieta pēc pirmās dienas ir diezgan pozitīvi. Trasē notiek daudz kas nesaprotams, jo nekad pasaules čempionātā nav bijuši tādi kontakti un tik daudz sagriešanās, kļūdas no braucējiem. Paskatoties citās trasēs, es neatceros, ka kāds būtu kaut kur sagriezies. Šajās sacensībās jau pirmajā kvalifikācija vien bija 5 - 6 braucēji, kuri sagriezās savas kļūdas pēc. Trase ir prasīga ne tikai pret tehniku, bet arī pret braucējiem.”

"Pirmā diena Biķerniekos ir noslēgusies. Aizvadītas pirmās trīs kvalifikācijas, jāsaka, ka pēc pirmajām divām kvalifikācijām varbūt vēl nebiju atradis braukšanas ritmu, bet uz trešo braucienu kārtīgi izanalizēju visas savas kļūdiņas, saliku kopā ideālu apli un tiku galā arī ar startiem. Trešās kvalifikācijas starts bija ideāls, pirmajā pagriezienā iebraucu pirmais, bet komandas biedrs, kurš startēja no pirmās starta vietas, sāns sānā manī ieslīdēja, līdz ar to es apgriezos pirmajā pagriezienā riņķī,” pirmo dienu komentē Artis Baumanis, kurš dienu noslēdza 4. vietā.

"Liels paldies faniem par atbalstu. Tiekamies rīt Biķerniekos!" dienas beigās piebilst Artis.

Pirmās dienas komentāri Jānis un Artis Baumaņi:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png