profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Reimonds: Nitišs ir pelnījis čempiontitulu, taču 'Latvia RX' posmā gribu pārspēt viņu

Mārtiņš Jankovskis 14.09.2018 - 18:41 Reimonds: Nitišs ir pelnījis čempiontitulu, taču 'Latvia RX' posmā gribu pārspēt viņu
Sirils Reimonds. Foto: Melvin GILLET Photographer

Eiropas rallijkrosa čempionāta Supercar klasē šobrīd līderis ir Reinis Nitišs, kurš par 26 punktiem apsteidz Sirilu Reimondu no Francijas. Lai kļūtu par Eiropas čempionu, Nitišam ir jāiekļūst pusfinālā.

Reiņa sīvākais konkurents Reimonds sarunā ar portālu Go4speed atzina, ka darīs visu, lai pārspētu Reini mājas posmā. Sportists apzinās, ka titulu viņam izcīnīt būs ārkārtīgi grūti, taču sezonu viņš grib noslēgt ar uzvaru.

Siril, šobrīd Reinim tu zaudē 26 punktus. Kā tu domā, vai tev izdosies pacīnīties par čempiontitulu?
Ja godīgi, tad domāju, ka Reinis būs jaunais Eiropas rallijkrosa čempions. Viņš ir lielisks braucējs, tāpēc šī balva pienākas viņam. Atstarpe starp mums ir liela, jo izlaidu posmu Barselonā.

Kā tu raksturotu savu sezonu līdz šim brīdim?
Šis ir mans pirmais gads, kad braucu Supercar klasē. Braukt un sacensties ar tādu braucēju kā Nitišs ir jauki, jo tad es redzu, vai man ir ātrums, lai sacenstos ar bijušo Pasaules RX braucēju. Prieks, ka izdevās uzvarēt savās mājās Francijā.


Nitišs un Reimonds

Kāds šobrīd ir Eiropas RX līmenis?
Līmenis ir ļoti augsts, jo čempionātā brauc daudz labu braucēju. Esmu priecīgs, ka varu sacensties ar viņiem. Taču jāatzīst, ka uzvaras izcīnīt ir ļoti grūti, jo cīņas ir ļoti sīvas.

Kā tev patīk šī trase, atmosfēra un organizācija?
Man ir ļoti labas atmiņas no šīs trases, jo pirms diviem gadiem šeit izcīnīju RX2 klases čempiontitulu. Man patīk šī trase un lielais tramplīns. Mans braukšanas stils ir piemērots šai trasei, tāpēc esmu priecīgs, ka varēšu šeit braukt ar Peugeot 208WRX un cīnīties par uzvaru.

Kāds ir tavs mērķis šajās brīvdienās?
Aizvadīt tīru nedēļas nogali un finišēt pirms Nitiša viņa mājas sacīsktēs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png